16 Temmuz 2023, Pazar - 10:46

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

Kara yolları set vermeden galip

Tarih: 16 Kasım 2019

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 46

Vestel Venüs Sultanlar Ligi’nin 9’uncu haftasında Karayolları, Beylikdüzü Voleybol İhtisas’ı ağırladı. Karayolları rakibini set vermeden 3-0 yendi.

Vestel Venüs Sultanlar Ligi’nin 9. haftasında Karayolları, Başkent Voleybol Salonu’nda İstanbul ekibi Beylikdüzü Voleybol İhtisas’ı ağırladı. Ligin en altında yer alan iki takımın mücadelesi saat 15.00’te başladı.

Maça iyi başlayan ekip Beylikdüzü olurken rakibini mola almaya zorladı. Moladan sonra daha etkili oynamaya başlayan Karayolları, farkı kapatıp öne geçti ve teknik molaya 12 – 11 üstün gitti. Teknik moladan da iyi dönen ev sahibi, 25 – 17 üstünlükle kapatıp 1 – 0 öne geçti.

Maça iyi başlamasa da ilk seti kazanan Karayolları, rüzgarı arkasına alıp ikinci sete iyi başladı. İyi oyununun karşılığını alan ev sahibi teknik molaya 12 – 9 önde gitti. Teknik moladan sonra mücadele dozu artan ve karşılıklı sayıların olduğu seti Karayolları zorlansa da 29 – 27 kazandı ve 2 – 0 öne geçti.

Karayolları işini şansa bırakmadı

İki seti de kazanıp iyi oyununu sürdüren Karayolları, üçüncü sete de iyi başladı ve teknik molaya kadar seti sürklase etti. Teknik molaya 12 – 7 üstün giren ev sahibi moladan sonra etkili oyununu sürdürdü. Karayolları, seti 25 – 18, maçı da set vermeden 3 – 0 kazanmayı bildi.

 

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/25860
Yol: Ana sayfa » Yazılar » Kara yolları set vermeden galip

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yılın Basın Fotoğrafları 2023 ödülleri sahiplerini buldu

Türkiye Foto Muhabirleri Derneği (TFMD) Yılın Basın Fotoğrafları 2023 ödülleri, törenle sahiplerine verildi. İLEF mezunu Uğur Yıldırım bu yıl dört kategoride aldığı beş ödülle en çok sayıda ödüle layık görülen gazeteci oldu. Bu yılki "Yaşam Boyu Onur Ödülü" de deneyimli gazeteci Coşkun Aral’a verildi. Yıldırım ve Coşkun, düşüncelerini Görünüm'le paylaştı.

Kapat