16 Temmuz 2023, Pazar - 10:46

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

Karayolları evinde galip

Tarih: 09 Kasım 2019

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 66

Vestel Venüs Sultanlar Ligi’nin 7’nci haftasında Karayolları, Atlasglobal Yeşilyurt’u konuk etti. Ev sahibi Karayolları 3-1’lik skorla galip oldu.

Vestel Venüs Sultanlar Ligi’nin 7’nci haftasında Karayolları, Atlasglobal Yeşilyurt’u konuk etti. Başkent Voleybol salonunda oynanan mücadele saat 15.00’te başladı. İlk sete iyi başlayan ekip ev sahibi Karayolları oldu. Atlasglobal Yeşilyurt setin başında rakibine karşılık vermek istese de yeterli olamadı ve ev sahibi teknik molaya üstün gitti. Teknik moladan sonra başarılı oyununu devam ettiren Karayolları 25-15’lik skor ile ilk setin galibi oldu.

İlk sete olduğu gibi ikinci sete de iyi başlayan ev sahibi rakibine zor anlar yaşatıp teknik molaya 12-3 üstünlükle gitti. Set boyunca üstünlüğünü koruyan Karayolları 25-18’lik skorla setlerde durumu 2 – 0’a getirdi.

Atlasglobal Yeşilyurt maçı bırakmadı

Üçüncü sete iyi başlayan deplasman ekibi üst üste aldığı sayılarla rakibini mola almaya zorladı. Moladan sonra toparlanan ve rakibinin sayılarına karşılık vermeye çalışan Karayolları’nın sayıları yeterli olmadı ve Atlasglobal Yeşilyurt 12-6’lık skorla teknik molaya önde gitti. İlk iki sette rakibi karşısında varlık gösteremeyen Atlasglobal Yeşilyurt, teknik moladan sonra da üstünlüğünü korudu ve seti 14-25 kazanarak durumu 2-1’e getirdi.

Maç ev sahibinin

Deplasman ekibinin üçüncü seti kazanmasının ardından toparlanan Karayolları sete iyi başlayıp rakibine mola aldırdı. Aldığı moladan sonra toparlanan İstanbul ekibi bulduğu sayılarla rakibini yakaladı ancak ev sahibi teknik molaya 12-7 üstünlükle girdi. İlk iki setteki oyununu bu sette de devam ettiren ev sahibi seti 25-18 maçı da 3 – 1 kazandı.

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/25675
Yol: Ana sayfa » Yazılar » Karayolları evinde galip

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yılın Basın Fotoğrafları 2023 ödülleri sahiplerini buldu

Türkiye Foto Muhabirleri Derneği (TFMD) Yılın Basın Fotoğrafları 2023 ödülleri, törenle sahiplerine verildi. İLEF mezunu Uğur Yıldırım bu yıl dört kategoride aldığı beş ödülle en çok sayıda ödüle layık görülen gazeteci oldu. Bu yılki "Yaşam Boyu Onur Ödülü" de deneyimli gazeteci Coşkun Aral’a verildi. Yıldırım ve Coşkun, düşüncelerini Görünüm'le paylaştı.

Kapat