25 Temmuz 2023, Salı - 19:43

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

“Kariyer Gemisi” bu hafta Alper Şahin’le yola çıkıyor

Tarih: 24 Ekim 2018

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 147

Gazetecilik bölümü mezunlarından reklamcı Alper Şahin, 26 Ekim Cuma günü İLEF’e konuk oluyor.

İLEF Kurumsal İletişim Birimi, tarafından yapılacak olan “Kariyer Gemisi” etkinliğine 2001 İLEF Gazetecilik Bölümü mezunu Alper Şahin konuk oluyor. Görünüm’de Yazı İşleri Editörlüğü ve Sayfa Tasarımı da yapan Şahin, 26 Ekim Cuma günü saat 14.30’da ATK dersliğinde konuşma yapacak.

Alper Şahin Kimdir?

İLEF Gazetecilik bölümüne 1997 yılında başlayan Şahin, okul dönemi boyunca Reklam Atölyesi’nde çalıştı. Reklam Atölyesi’nde, 12. Genç İletişimciler Yarışması En İyi Strateji dalında birincilik, En İyi Reklam Kampanyası dalında ikincilik ödülünü kazandı. 2001 yılında 13. Genç İletişimciler Yarışması, En İyi Reklam Kampanyası dalında Birincilik Ödülü, En İyi Reklam Filmi Senaryosu dalında birincilik, En İyi Strateji dalında üçüncülük ödülünü kazandı. Görünüm’de 2001-2002 yılları arasında Yazı İşleri Editörlüğü ve Sayfa Tasarımcılığı yaptı.

Profesyonel meslek yaşantısına, Baydaş Tanıtım Reklam Ajansı’nda başlayan Şahin, 3 yıl boyunca Tasarımcı-Prodüksiyon Koordinatörlüğü yaptı. İşbir Yatak’ta 8 yıl boyunca Reklam ve Kurumsal İletişim Yöneticisi, Hangar Reklam’da ajans başkanı olarak çalıştı. 2014 yılı Ağustos ayından bu yana, AKO Grup’ta Pazarlama İletişimi ve Kurumsal İletişim Uzmanı olarak Petlas, Starmaxx, Falken, Dunlop, Turbo Akü, Akojant markaları için kurumsal iletişim, PR, kreatif ve medya planlama faaliyetlerini yürütmekte.

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/19915
Yol: Ana sayfa » Yazılar » “Kariyer Gemisi” bu hafta Alper Şahin’le yola çıkıyor

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yangınla mücadele bütçesi azaltıldı, ihaleler iptal

Geçtiğimiz sene orman yangınlarıyla mücadele için 12 milyar 384 milyon TL harcanmasına karşın 2023 yılı bütçesi 10 milyar 224 milyon TL’de kaldı. Prof. Dr. Erdoğan Atmış, gazetemize verdiği demeçte "Yanlış adımlar Türkiye'yi ormansızlaştırıyor" dedi.

Kapat