4 Mayıs 2024, Cumartesi - 16:05

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

KASAUM Cynthıa Cockburn’u ağırlıyor

Tarih: 10 Mart 2014

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 54

KASAUM (Kadın Sorunları Araştırma ve Uygulama Merkezi) 20. yıl etkinlikleri 14-16 Mart tarihlerinde gerçekleşecek.

feministforum-100314KASAUM (Kadın Sorunları Araştırma ve Uygulama Merkezi) 20. yıl etkinlikleri 14-16 Mart tarihlerinde gerçekleşecek. KAOS-GL Derneği’nin işbirliği ile yürütülecek etkinliğe Cynthia Cockburn, Nazan Üstündağ, Simten Coşar gibi akademisyenlerin yanı sıra Sebahat Tuncel, Handan Çağlayan, Doğuş Derya gibi siyasetçiler, Acil Eylem Fonu’nun temsilcileri ve sanatçılar da katılacak.

Etkinliğin ikinci gününde söz alması planlanan Cynthia Cockburn, “feminist bir barış aktivisti” olarak deneyimlerini, savaşın toplumsal cinsiyetini ve barış için feminist stratejileri tartışacak. “Kıbrıs’ta Kadınlar, Bölünme ve Toplumsal Cinsiyet Düzeni” isimli bir kitabı da bulunan Cockburn, daha önce de Türkiye’de 8 Mart etkinliklerine katılmıştı.
Herkese açık ve ücretsiz olacağı duyurulan etkinliğin tamamında İngilizce-Türkçe, Türkçe-İngilizce çeviri olacak.

Etkinlik programının tamamına ve katılımcılara dair ayrıntılı bilgiye http://kasaum.ankara.edu.tr ve http://www.kaosgl.com adreslerinden ulaşılabilir.

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/3618
Yol: Ana sayfa » Yazılar » KASAUM Cynthıa Cockburn’u ağırlıyor

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gazeteciliğin Dönüşümü ve Arayışlar Konferansı, çalıştaylarla tamamlandı

Gazeteciler Cemiyeti’nin düzenlediği “Gazeteciliğin Dönüşümü ve Arayışlar” Konferansı’nın ikinci gününde gazetecilerin, akademisyenlerin ve hukukçuların katıldığı çalıştaylar yapıldı.

Kapat