16 Temmuz 2023, Pazar - 10:47

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

Keçiören’den 30 maçlık seri

Tarih: 20 Ekim 2019

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 83

TFF 1. Lig’in 8. haftasında Keçiörengücü, Balıkesirspor’u konuk etti. Mücadeleyi 1-0 önde bitiren Keçiörengücü, kendi evinde 30 maçlık seri yaparak namağlup ünvanını sürdürdü.

Ankara takımı Keçiörengücü , TFF 1. Lig’in 8’inci haftasında Balıkesirspor’u konuk etti. Keçiören Aktepe Stadyumu’nda Yiğit Arslan’ın yönettiği mücadele saat 14.00’de başladı. Sağanak yağmur altında başlayan ilk yarı orta saha mücadelesiyle geçti. Keçiörengücü maçın ilk yarısında yakaladığı iki pozisyonu gole çeviremezken ilk golü 45. dakikada bularak maçın galibi oldu.

İkinci yarıya galip başlayan Keçiörengücü, Théodore Bernard Mendy’nin Famoussa Kone’ye verdiği pası değerlendiremedi. Maç, Balıkesirspor’un oyuncu değişikliğine giderek 63 numaralı Halil Çolak’ın yerine 4 numaralı Abdülkadir Kayalıyı almasıyla devam etti. Maçın 56. dakikasında önemli bir pozisyon yakalayan Balıkesirspor oyuncusu  Mahatma Osumanu Otoo’nun şutunu, Keçiörengücü kalecisi Metin Uçar kaleden döndürdü.

Balıkesirspor oyuncusu Doğa İşleri, maçtaki ilk sarı kartı alan oyuncu oldu. Mücalede sakatlanan Keçiörengücü oyuncusu Abdulkadir Korkut yerine Rıdvan Şimşek girdi. Tekrardan oyuncu değişikliğine giden Balıkesirspor, maçtan Mahatma Osumanu Otto’yu çıkartarak yerine Aly Malle’yi aldı. Keçiören gücünün sahasında yoğunlaşan ikinci yarıda Keçiörengücü kalecisi Metin Uçar da sarı kart aldı. Maçta ikinci kez oyuncu değişikliğine giden Keçiörengücü oyundan Burak Aydın’ı çıkarıp İshak Çakmak’ı oyuna aldı. Balıkesirspor maçtaki son oyuncu değişikliğini de Foxi Kethevoama’yı çıkarıp Anıl Taşdemir’i alarak yaptı.

Karşılıklı kaçırılan gol pozisyonlarının ardından Balıkesirspor oyuncusu Aly Malle faul yaptığı gerekçesiyle sarı kart gördü. Maçın son dakikalarında Keçiörengücü oyuncusu İshak Çakmak da hakemi yanıltma gerekçesiyle sarı kart aldı. Son oyuncu değişikliğine giden Keçiörengücü maçtan Famumoussa Kone’yi çıkararak Abdülkadir Kuzeyi aldı. Mücadelede son sarı kartı ise Keçiörengücü oyuncusu Theodore Bernard Mendy hakemi yanıltmak gerekçesiyle aldı.

Hakem Arslan’ın maçı 5 dakika uzatmasının ardından sona eren maçı, ilk yarıda attığı golle Keçiörengücü kazandı. Hanesine 3 puan ekleyen ve ligde 8. olan Keçiörengücü 5. sıraya yükseldi. Evinde 29 maçtır kaybetmeyen Keçiörengücü, bu maçla 30.kez evinde galip olarak “namağlup” ünvanını sürdürdü.

Göksu: “Bu maçı unutuyoruz”

Maçtan sonra basın mensuplarına konuşan Balıkesirspor’un teknik sorumlusu Mustafa Ati Göksu, “Bu maçın zor olacağını biliyorduk. Keçiörengücü zor bir takım. Onların da puana ihtiyacı vardı bizim de. İlk yarıda onlar daha iyi oynadı. Biz oyunu ikinci yarı biraz pas yaparak düzelttik, burada çok net kaçırdığımız pozisyonlarımız da var. Bunlardan birini atsaydık maç 1- 1 biterdi. Gerçi Keçiörengücü’nün de pozisyonları var. Tabii ki biz bundan sonra bu maçı unutuyoruz, önümüzdeki haftalara bakacağız. Önümüzdeki haftalarda puanlar alarak devam etmek istiyoruz” dedi.

Yılmaz: “İlk yarıyı 3-0 kapatabilirdik”

Ev sahibi Keçiörengücü’un teknik sorumlusu Hamdi Yılmaz, “Bugün oynadığımız maçta her iki yarıda da çok üstün oynadık, ilk yarıyı 3-0 kapatabilirdik. Fakat iki penaltı pozisyonumuz birde son devredeki penaltı pozisyonunu hakemin değerlendirmesini istiyorum. Bugün maça galibiyet için çıktık. Futbolcularım oyunun başından sonuna kadar özverili ve disiplinli oynadılar. Çalışmalarını saha içerisinde de yansıttılar. Farklı bir şekilde de galip gelebilirdik ama aldığımız 3 puan için mutluyuz” dedi.

 

 

 

 

 

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/25333
Yol: Ana sayfa » Yazılar » Keçiören’den 30 maçlık seri

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yılın Basın Fotoğrafları 2023 ödülleri sahiplerini buldu

Türkiye Foto Muhabirleri Derneği (TFMD) Yılın Basın Fotoğrafları 2023 ödülleri, törenle sahiplerine verildi. İLEF mezunu Uğur Yıldırım bu yıl dört kategoride aldığı beş ödülle en çok sayıda ödüle layık görülen gazeteci oldu. Bu yılki "Yaşam Boyu Onur Ödülü" de deneyimli gazeteci Coşkun Aral’a verildi. Yıldırım ve Coşkun, düşüncelerini Görünüm'le paylaştı.

Kapat