15 Ocak 2024, Pazartesi - 13:13

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

Keçiörengücü ilk yarıda galip oldu

Tarih: 10 Kasım 2019

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 93

TFF 1. Lig’in 11’inci haftasında Keçiörengücü, Adanaspor’u konuk etti. Mücadeleyi ilk yarıda attığı gollerle 2-0 üstünlükle Keçiörengücü kazandı. Keçiörengücü bu galibiyetiyle 3 puan alarak listedeki sırasını 11’den 6’ya yükseltti.

Ankara takımı Keçiörengücü , TFF 1. Lig’in 11’inci haftasında Adanaspor’u konuk etti. Keçiören Aktepe Stadyumu’nda Emre Malok’ın yönettiği mücadele saat 14.00’de başladı. Hızlı başlayan ilk yarı Adanaspor’un yarı sahasında geçti. Keçiörengücü boş kale fırsatını Cem Ekinci ile kaçırdı. Çetin geçen maçta Keçiörengücü, 28’inci dakikada Bernard Mendy ile golü buldu. Adanaspor ilk golden sonra topu kendi yarı sahasından çıkarmayı başarsa da hücumunu gole çeviremedi. Keçiörengücü ilk yarıdaki ikinci golünü Burak Aydın ile buldu.

Adanaspor oyuncusu Dos Reis ilk yarının sonlarına doğru sarı kart gördü. Keçiörengücü attığı gollerle ilk yarıyı 2-0 üstünlükle sonlandırdı.

İkinci yarıya mağlup başlayan Adanaspor yarıya başlar başlamaz iki oyuncu değişikliğine gitti. Adanaspor maçtan Kağan Söylemezgiller ve Renan Diniz’i çıkartıp Abdulkadir Özdemir’i ve Özkan Taştemur’u aldı. Topun iki yarı sahaya da gidip geldiği ikinci yarıda Adanaspor ikinci kez Okan Kurt ile sarı kart gördü. Adanaspor gördüğü sarı kartların ardından Utku Şen ile maçtaki ilk kırmızı kartı aldı. Devam eden maçta Keçiörengücü oyuncusu Burak Aydın sakatlandığı için oyundan çıkarken yerine Uğur Utlu girdi. İki takım da yakaladıkları pozisyonları gole çeviremezken Keçiörengücü’nün attığı gol ofsayt olduğu için sayılmadı. Hakemin 4 dakika uzatma verdiği maçı ilk yarıda attığı iki golle Keçiörengücü kazandı. Keçiörengücü bu galibiyetiyle listedeki sırasını 11’den 6’ya yükseltti.

İpekoğlu: “Puan hak edecek bir oyun ortaya koyamadık.”

Maçtan sonra basın mensuplarına konuşan Adanaspor’un teknik sorumlusu Engin İpekoğlu, oyuncuların sakatlandığı için dar bir kadrolarının olduğunu söyleyerek, “Maçtan önce de belirttiğim gibi beklediğimiz bir oyundu. Özellikle ilk yarıda oynanan oyuna baktığımız zaman zaten puan hak edecek bir oyun ortaya koyamadık. Dar bir kadroyla mücadele veriyoruz. Özellikle göreve geldiğimizden bugüne kadar yaklaşık ilk 11’de oynaması gereken 4-5 oyuncu oynatamıyoruz” dedi.

Yılmaz: “Süper Lig düşüncemiz neden olmasın”

Ev sahibi Keçiörengücü’nün teknik sorumlusu Hamdi Yılmaz, “Bugün Adanaspor maçında oyunun ilk dakikasından son dakikasına kadar çok üstün bir oyun oynadık. Belki de tarihi bir farkı da çok gol kaçırdığımız için kaçırdık ama her şeyin başında 2-0 galip geldik. Geçen hafta kaybettiğimiz 2 puanı telafi etmiş olduk. Daha önceki beraberlikleri de geride bıraktık. Şimdi bu oyunu mümkün mertebe daha üst seviyeye çekerek zirvede kalıcı olarak çalışmalarımıza devam edeceğiz. Milli takım arasında da eksik olarak gördüğümüz yerleri de daha fazla çalışarak ligde varlığımızı devam ettireceğiz” dedi. Yılmaz, Süper Lig’e çıkma hedefiniz var mı sorusuna da şu cevabı verdi: “Biz bu lige yeni çıktık. Biz maç maç düşünüyoruz. Şu an averajda bu seviyeyi devam ettirdiğimiz sürece bu ligde de bana göre takım oyununu oynayan en iyi takımlardan biriyiz. Üçüncü bölgede de gol yollarında daha etkili olabilirsek Süper Lig düşüncemiz neden olmasın.”

 

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/25681
Yol: Ana sayfa » Yazılar » Keçiörengücü ilk yarıda galip oldu

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İLEF Gazetecilik Bölümü kolokyumları sürüyor

Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü’nün geçtiğimiz yıl başlattığı kolokyumlar devam ediyor. Kolokyumlar bu dönem deprem sürecine odaklandı.

Kapat