14 Mayıs 2024, Salı - 00:05

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

Kırmızı Sandalye Öykü Günleri başladı

Tarih: 04 Ekim 2016

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 53

Çankaya Belediyesi ve Uluslararası Ankara Öykü Günleri Derneği’nin düzenlediği Kırmızı Sandalye Öykü Günleri başladı.

Çankaya Belediyesi ve Uluslararası Ankara Öykü Günleri Derneği ortaklığıyla düzenlenen Kırmızı Sandalye Öykü Günleri, Galeri Kara’da sanatseverlerle buluşuyor.

Yeni öykücülere destek vermek amacıyla öykü severleri bir araya getiren etkinlikte, yeni dönemin ilk konuğu Aslıhan Duman Yıldırım oldu. Gitarist Cihan Ünal’ın konseriyle başlayan etkinliğe, Uluslararası Ankara Öykü Günleri Derneği Başkanı Özcan Karabulut da katıldı. Etkinlik öncesinde seyircilerle öykü üzerine konuşan Aslıhan Duman’ın, “Tunç ve Demir’in Masalı” adlı öyküsünü, tiyatro sanatçısı Tansel Aytekin okudu.

Mühendislik ve Öykücülük

ODTÜ Havacılık ve Uzay Mühendisliği Bölümü’nden mezun olan ve aynı okulun Endüstri Mühendisliği bölümünde yüksek lisans yapan Duman, “Edebiyata yönelik uzun yıllardır süren ilgimin okur düzeyinden öykücü düzeyine geçmesinde, Uluslararası Ankara Öykü Günleri Derneği’nin büyük katkısı oldu” dedi. Çankaya Belediyesi ve Uluslararası Ankara Öykü Günleri Derneği’nin bu tür bir edebiyat etkinliği düzenlemesinin hem genç öykücülerin ufkunu açıp onlara cesaret verdiğini hem de edebiyat severlere daha geniş bir alan açtığını kaydetti.

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/12214
Yol: Ana sayfa » Yazılar » Kırmızı Sandalye Öykü Günleri başladı

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

“Gazetecinin işi nedir?” sorusuna yeni bir yanıt: İnsan Hakları Işığında Gazetecinin İşi

Gazetecilik mesleğine insan hakları odağında yeni bir sorgulama getiren Elif N. Hamidi’nin ilk kitabı “İnsan Hakları Işığında Gazetecinin İşi” Türkiye Felsefe Kurumu Yayınlarından çıktı.

Kapat