17 Temmuz 2023, Pazartesi - 17:58

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

Kışlalı, ölümünün 19’uncu yılında anılacak

Tarih: 18 Ekim 2018

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 103

Fakültemizin hocalarından, yazar ve gazeteci Prof. Dr. Ahmet Taner Kışlalı, katledilişinin 19. yıldönümünde anılacak.

Bilim insanı, yazar, eğitimci, aydın Prof. Dr. Ahmet Taner Kışlalı, bombalı bir suikast sonucu katledilişinin 19’uncu yıl dönümünde anılıyor. İLEF Öğretim Üyesi Kışlalı’yı anmak için, 21 Ekim Pazar günü etkinlikler düzenlenecek.

Ankara Cumhuriyet Okurları (Cumok) tarafından düzenlenen anma programı 09.30’da Kışlalı’nın evinin önünde başlayacak.  Evinin yakınlarında bulunan Kışlalı anıtına 10.30’da yapılacak  ziyaretinin ardından 12.00’ de Karşıyaka Mezarlığındaki gömütü başına geçilecek.

Kışlalı için ayrıca 18.00’de Çankaya Belediyesi Yılmaz Güney Sahnesi’nde de bir anma etkinliği düzenlenecek. Açılış konuşmasını Nejdet Özer ve Kışlalı’nın eşi Nilüfer Kışlalı’nın yapacağı etkinliğin konuşmacıları, Cumhuriyet gazetesi yazarı Işık Kansu, Tevfik Kızgınkaya, Bartu Soral olacak. Müzik dinletisinin de olacağı etkinlikte ayrıca Ankara Cumhuriyet Okurları (Cumok) armağanı olarak Kışlalı’nın “Tanrı’yı kim kullanır?” kitabı dağıtılacak.

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/19763
Yol: Ana sayfa » Yazılar » Kışlalı, ölümünün 19’uncu yılında anılacak

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yılın Basın Fotoğrafları 2023 ödülleri sahiplerini buldu

Türkiye Foto Muhabirleri Derneği (TFMD) Yılın Basın Fotoğrafları 2023 ödülleri, törenle sahiplerine verildi. İLEF mezunu Uğur Yıldırım bu yıl dört kategoride aldığı beş ödülle en çok sayıda ödüle layık görülen gazeteci oldu. Bu yılki "Yaşam Boyu Onur Ödülü" de deneyimli gazeteci Coşkun Aral’a verildi. Yıldırım ve Coşkun, düşüncelerini Görünüm'le paylaştı.

Kapat