29 Temmuz 2023, Cumartesi - 12:27

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

Kısmi zamanlı kontenjanları açıklandı

Tarih: 11 Eylül 2015

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 364

Ankara Üniversitesi Yönetim Kurulu, 2015 – 2016 eğitim öğretim yılı kısmi zamanlı öğrenci çalıştırma programı kontenjanlarını açıkladı.

Ankara Üniversitesi Yönetim Kurulu, 2015 – 2016 eğitim öğretim yılı kısmi zamanlı öğrenci çalıştırma programı kontenjanlarını açıkladı. Açıklamaya göre, İLEF atölyelerine öğrenci çalıştırmak için toplam 46 kişilik kontenjan ayrıldı; Film Arşivine 2, Fotoğraf Atölyesine 6, Film Atölyesine 11 kontenjan verilirken, Görünüm Haber Atölyesi, Reklam Atölyesi ve Radyo Atölyesine 9’ar kontenjan sağlandı.

Ankara Üniversitesi, 2015 – 2016 akademik yılında bünyesindeki 73 birimde kısmi zamanlı öğrenci çalıştıracak. Öğrencilere ödenecek saatlik brüt ücret 5,66 lira olarak belirlenirken, net ücret 4,77 lira oldu.

Öğrencilerden istenen nitelikler: Dürüst, çalışkan, başarılı ve ahlaklı olma

Kısmi zamanlı öğrenci çalıştırma programı kontenjanlarının açıklandığı listede, öğrencilerden istenen nitelikler dikkat çekti. Adalet Meslek Yüksek Okulu, öğrenci işlerinde ve internet salonunda büro görevlerini yürütecek 5 öğrencinin başarılı ve ahlaklı olmasını istedi. İlahiyat Fakültesi, bünyesindeki öğrenci işleri, kütüphane, bilgisayar ve bölüm sekreterliği için kısmi zamanlı çalışma başvurusunda bulunan öğrencilerin “hızlı ve atik olması” gerektiğini belirtti. Eczacılık Fakültesinin alt birimlerinde laboratuvar düzenleme görevi için çalışacak öğrencilerden dürüst ve çalışkan olmaları istenirken, Eczacılık Fakültesinin yemekhanesinde çalışacak öğrencinin, piyano çalabilen konservatuar öğrencisi olması isteği ise dikkat çekti.

Her öğrencinin sadece bir başvuruda bulunabildiği kısmi zamanlı çalıştırma programında, başvurular 07 – 23 Eylül tarihleri arasında çalışmak istenilen birime yapılacak.

Kısmi zamanlı öğrenci çalıştırma programı hakkında detaylı bilgi için http://sks.ankara.edu.tr/2015-2016-egitim-ogretim-yili-kismi-zamanli-ogrenci-is-ilani adresi ziyaret edilebilir.

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/7782
Yol: Ana sayfa » Yazılar » Kısmi zamanlı kontenjanları açıklandı

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yangınla mücadele bütçesi azaltıldı, ihaleler iptal

Geçtiğimiz sene orman yangınlarıyla mücadele için 12 milyar 384 milyon TL harcanmasına karşın 2023 yılı bütçesi 10 milyar 224 milyon TL’de kaldı. Prof. Dr. Erdoğan Atmış, gazetemize verdiği demeçte "Yanlış adımlar Türkiye'yi ormansızlaştırıyor" dedi.

Kapat