26 Temmuz 2023, Çarşamba - 16:24

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

Kısmi zamanlı öğrenci başvuruları sürüyor

Tarih: 22 Eylül 2017

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 141

Yeni öğretim yılı için kısmi zamanlı çalışma başvuruları başladı. Başvurular, 28 Eylül’e kadar devam edecek.

Yeni öğretim yılında kısmi zamanlı çalışmak isteyen öğrenciler için başvurular 18 Eylül’de başladı. Başvurular,  kampuskartyukleme.ankara.edu.tr/ adresinden 28 Eylül’e kadar devam edecek. Kısmi zamanlı çalışma için seçilen öğrenciler, istenilen belgeleri başvurmuş oldukları birimlere teslim edecek. DTCF öğrencilerinin gerekli evrakları öğrenci birimine teslim etmedikçe başvuruları kabul edilmeyecek. Diğer fakülte öğrencileri ise kısmi zamanlı öğrenci olarak seçildikten sonra gerekli evrakları teslim edecek. Kısmi zamanlı çalışmak isteyen öğrenciler, açılan 78 birimden sadece birine başvuru yapabilecek. Disiplin cezası veya dönem kaybı olan öğrenciler ise kısmi zamanlı çalışma başvurusu yapamayacak.

Kısmi zamanlı çalışmak üzere seçilen öğrencilerden; vukuatlı nüfus kayıt örneği, çalışan anne veya babaya ait başvuru tarihinden bir ay önceki maaş bordrosu, sabıka kaydı, okuyan kardeşlere ait öğrenci belgesi, onaylı transkript, öğrenci belgesi, disiplin cezası almadığını gösteren belge, şehit olan anne veya baba için şehitlik belgesi, gazi olan anne veya baba için gazilik belgesi, en az yüzde 40 engelli ise bu durumu kanıtlayan belge istenecek ve e-devletten alınan belgeler kabul edilecek. Sağlık güvencesi olmayan öğrenciler için Mithatpaşa Caddesi’nde bulunan SGK’dan onaylı, öğrencinin kendi, annesi ve babası adına düzenlenen SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı tescil belgeleri istenecek. Öğrencinin evli olması durumunda kendi ve eşi adına düzenlenen SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı tescil belgeleri talep edilecek. Öğrencinin anne veya babasının Bağ-Kur’a bağlı olarak borçlu olması halinde ise, Necatibey Caddesi’nde bulunan Bağ-Kur Genel Müdürlüğü’nden borç dökümü belgesini getirmesi gerekecek.

İLEF’te kısmi zamanlı olarak çalışmak isteyen öğrencilerden istenen yetkinlikler şöyle:

Film Arşivi – bilgisayar ve kurgu bilgisi, teknik yetkinlik

Reklam Atölyesi – temel tasarım ve reklamcılık donanımı, Photoshop, Illustartor ile Indesing bilgisi

Fotoğraf  Atölyesi – temel fotoğraf dersinde başarılı olmak ve fotoğraf çekebilme yetkinliği

Radyo Atölyesi – radyo programları ve teknik konularda yetkinlik

Film Atölyesi – çekim ve kurgu bilgisi

GÖRÜNÜMgazetecilik uygulama becerisi

İstenilen belgeler ve yardım kılavuzuna buradan ulaşabilirsiniz.

 

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/15071
Yol: Ana sayfa » Yazılar » Kısmi zamanlı öğrenci başvuruları sürüyor

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yangınla mücadele bütçesi azaltıldı, ihaleler iptal

Geçtiğimiz sene orman yangınlarıyla mücadele için 12 milyar 384 milyon TL harcanmasına karşın 2023 yılı bütçesi 10 milyar 224 milyon TL’de kaldı. Prof. Dr. Erdoğan Atmış, gazetemize verdiği demeçte "Yanlış adımlar Türkiye'yi ormansızlaştırıyor" dedi.

Kapat