27 Temmuz 2023, Perşembe - 09:32

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

KMF şampiyonu 1907 Fenerbahçe oldu

Tarih: 13 Nisan 2019

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 56

Kış Mevsim Finali (KMF) 1907 Fenerbahçe ile Bahçeşehir Üniversitesi Supermassive arasında oynandı. Fenerbahçe, Supermassive’i tarihinde ilk kez finallerde yenen takım oldu.

League of Legends 2019 Kış Mevsim Finali, O Ses Türkiye stüdyolarında 1907 Fenerbahçe ile finallerin takımı Bahçeşehir Üniversitesi (BAU) Supermassive arasında oynandı. Karşılaşmada Mid-Season Invitational turnuvasına gidiş biletini alan taraf Fenerbahçe oldu. E-spor severlerin merakla beklediği karşılaşmada serinin birinci maça Fenerbahçe iyi başladı. BAU Supermassive ise temposunu arttırarak rakibine kolay yem olmayacağının sinyalini verdi. Daha sonra üst üste skorlar alan BAU Supermassive oyunun üstünlüğünü ele aldı ve Baron’a yöneldi. Supermassive ekibinin Baron önünde bir anlık hata yapması oyunu tersine çevirdi ve oyun üstünlüğü Sarı Lacivertli ekibe geçti. Supermassive cevap vermeye çalışsa da makro oyunda geri kaldı ve ilk maçı Fenerbahçe kazandı.

BAU Supermassive takım savaşında oyunda kaldı

İkinci maça Supermassive hızlı başlayan taraf oldu. Ancak takım savaşlarında Fenerbahçe kadar etkili olamayan Supermassive ekibi üstünlüğü ilk maçta olduğu gibi rakibine kaptırdı. Oyun boyunca baskısını sürdüren Fenerbahçe, ikinci maçın da kazananı oldu ve seriyi 2-0’a getirdi.

Geleneğe son veren 1907 Fenerbahçe oldu

Üçüncü maça özgüvenle başlayan taraf, daha önce iki maçı alan Fenerbahçe oldu. Oyunu rakibinin üstüne yıkmaya çalışan kanaryalar istediğini elde etti ve Supermassive, oyunda geriye düştü. Kalan dakikalarda rakibinin makro oyununa cevap veremeyen Supermassive üçüncü maçı da kaybetti ve serinin kazananı 3-0’la Fenerbahçe oldu. Tarihinde ilk kez Kış Mevsim Finalini kaybeden Supermassive oyuncuları, maç sonu rakip takımı tebrik ettikten sonra büyük bir üzüntü yaşadı. Bu sonuçla birlikte Supermassive tarihinde ilk kez KMF finallerinde kaybetti ve Fenerbahçe 1-19 Mayıs arasında yapılacak olan Mid-Season Invitational turnuvasına katılmaya hak kazandı.

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/22668
Yol: Ana sayfa » Yazılar » KMF şampiyonu 1907 Fenerbahçe oldu

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yangınla mücadele bütçesi azaltıldı, ihaleler iptal

Geçtiğimiz sene orman yangınlarıyla mücadele için 12 milyar 384 milyon TL harcanmasına karşın 2023 yılı bütçesi 10 milyar 224 milyon TL’de kaldı. Prof. Dr. Erdoğan Atmış, gazetemize verdiği demeçte "Yanlış adımlar Türkiye'yi ormansızlaştırıyor" dedi.

Kapat