27 Temmuz 2023, Perşembe - 08:04

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

Kulis Simit Kafe açıldı

Tarih: 02 Ekim 2017

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 641

Öğrencilerin “Yeni Açık” olarak tanıdığı alana inşa edilen “Kulis Simit Kafe”, bugün köfte ekmek ve ayran ikramıyla açılışını yaptı.

İLEF ögrencilerinin kantini Kulis, yaz boyu süren inşaat çalışmalarının ardından yeni adresinde açıldı. Öğrencilerin “Yeni Açık” olarak tanıdığı alana inşa edilen fakülte kantininin yeni adı, “Kulis Simit Kafe” olarak değiştirildi. Açılışı bugün yapılan Kulis Simit Kafe’ye gelenlere, köfte ekmek ve ayran ikram edildi.

Fotoğraflar: İsmikhan Rahimov

Fotoğraflar: Senem Büyüktanır

Simitçi Dünyası’nın paketli gıdalarını da satacak olan Kulis Simit Kafe, İLEF ve Siyasal Bilgiler arasına inşa edildi. Kulis Simit Kafe’ye, kütüphaneye de ulaşımın sağlandığı engelli asansörü yapıldı.

kulis kafe

“Sınav dönemlerinde 24 saat açık tutmayı planlıyoruz”

Kulis Simit Kafe’nin sahibi Şahin Karataş, Ankara Üniversitesi yönetimine ve Kulis Simit Kafe’nin inşa edilmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederek şöyle konuştu: “Yönetimin de izin vermesi durumunda kafeyi sınav dönemlerinde 24 saat açık tutmayı planlıyoruz. Öğrenciler ilk günden memnuniyetlerini iletti. Ferah ve temiz bir işletmeyle döneme başladık.”

2016 mezun

İLEF’in 2017 mezunları, Karataş’a İLEF’in simgesi olan bir baykuş maskotu hediye etti.

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/15295
Yol: Ana sayfa » Yazılar » Kulis Simit Kafe açıldı

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yangınla mücadele bütçesi azaltıldı, ihaleler iptal

Geçtiğimiz sene orman yangınlarıyla mücadele için 12 milyar 384 milyon TL harcanmasına karşın 2023 yılı bütçesi 10 milyar 224 milyon TL’de kaldı. Prof. Dr. Erdoğan Atmış, gazetemize verdiği demeçte "Yanlış adımlar Türkiye'yi ormansızlaştırıyor" dedi.

Kapat