20 Temmuz 2023, Perşembe - 18:42

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

Maliye Piyango başkentte turu geçti

Tarih: 02 Nisan 2019

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 44

Efeler Ligi Play – Off çeyrek final etabında Maliye Piyango ile Fenerbahçe kozlarını paylaştı. Fenerbahçe, İstanbul’daki maçı 3-2 kazanmasına karşın başkentte rakibine 3-1’lik setlerle mağlup oldu.

Efeler Ligi Play – Off turu çeyrek final ikinci karşılaşması Maliye Piyango ve Fenerbahçe arasında oynandı. Başkent Voleybol Salonunda oynanan mücadele çekişmeli başladı. Fenerbahçe taraftarının yoğun tezahüratının olduğu maçta, Maliye Piyango teknik molaya 12-10 önde gitti. Oyun üstünlüğünü eline alan Maliye Piyango, üst üste bulduğu sayılarla durumu 15-11’e getirdi ve Fenerbahçe mola aldı. Moladan sonra farkı kapatmaya çalışan Sarı Lacivertliler, ilk setin 25-21 bitmesine engel olamadı ve Maliye Piyango ilk seti kazandı.

İkinci sete çok hızlı başlayan Maliye Piyango, taraftar desteğini de arkasına almasıyla birlikte üstün bir oyun sergileyerek 25-16 kazandı ve durumu 2-0’a getirdi. Maliye Piyango üçüncü sete hızlı başlamak istediyse de setin sonlarına doğru düşüş yaşadı ve oyun üstünlüğünü Fenerbahçe’ye kaptırdı. Oyunun hâkimiyetini ele alan Fenerbahçe, durumu 18-20’e getirdi. Mücadeleyi bırakmayan Maliye Piyango ekibi, oyunun kontrolünü tekrar ele aldı ve durumu 23-22’ye getirdi. İki takımın da 24-24’e gelmesiyle maç uzadı. Uzatmalarda rakibini 24-26 yenen Fenerbahçe, üçüncü seti kazanarak durumu 2-1’e getirdi. Dördüncü sete hızlı başlayan Maliye Piyango, setin sonlarına doğru oyunun hakimiyetini kaybeder gibi olsa da maçı 25-23 kazanmasını bildi ve seti 3-1’e getirerek, yarı finale yükseldi.

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/22462
Yol: Ana sayfa » Yazılar » Maliye Piyango başkentte turu geçti

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

El emekleri sergide

BELMEK'te eğitim gören kursiyerlerin eserleri Ankaralıların beğenisine sunuluyor. Altınpark'taki sergi yarın sona eriyor.

Kapat