28 Temmuz 2023, Cuma - 01:28

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

Maliye Piyango Challenge Cup’ta

Tarih: 22 Nisan 2019

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 63

Efeler Ligi Playoff 5-6’lık etabının ikinci maçı Maliye Piyango ile Tokat Belediye Plevne arasında oynandı. Maliye Piyango aldığı 3-0’lık galibiyetle ligi 5’inci sırada bitirerek Challenge Cup’a katılmaya hak kazandı.

Maliye Piyango ile Tokat Belediye Plevne saat 18.00’de Başkent Voleybol Salonu’nda karşı karşıya geldi. Maçın ilk setine iyi başlayan konuk ekip Tokat Belediye Plevne olmasına karşın, teknik molaya üstün giden taraf 12-8 skorla Maliye piyango oldu. Üstün gittiği teknik moladan set sonuna kadar iyi oyununu sürdüren Maliye Piyango, ilk seti 25-18 önde kapatan taraf oldu.

İlk set gibi ikinci sete de iyi başlayan Tokat Belediye Plevne, bu sefer teknik molaya 8-12’lik skorla önde girdi. Çekişmeli geçen ve uzayan setin galibi, geriden gelip 28-26’lık skorla üstünlüğü sağlayan Maliye Piyango bu sonuçla setlerde durumu 2-0’a getirdi. Üçüncü sette 12-7’lik skorla teknik molaya üstün giden taraf ilk iki seti kazanan Maliye Piyango oldu. İlk iki set boyunca sürdürdüğü iyi oyununu üçüncü sete de yansıtan Maliye Piyango 25-16’lık skorla setin, 3-0’lık rahat bir skorla da maçın kazananı oldu.

Bu sonuçla ligi 5’inci sırada bitiren Maliye Piyango Challenge Cup’a direkt katılma hakkı kazandı.

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/23117
Yol: Ana sayfa » Yazılar » Maliye Piyango Challenge Cup’ta

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yangınla mücadele bütçesi azaltıldı, ihaleler iptal

Geçtiğimiz sene orman yangınlarıyla mücadele için 12 milyar 384 milyon TL harcanmasına karşın 2023 yılı bütçesi 10 milyar 224 milyon TL’de kaldı. Prof. Dr. Erdoğan Atmış, gazetemize verdiği demeçte "Yanlış adımlar Türkiye'yi ormansızlaştırıyor" dedi.

Kapat