19 Temmuz 2023, Çarşamba - 01:56

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

Medya Atölyesi’nde çalışma grupları oluşturuldu

Tarih: 19 Haziran 2017

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 200

Dopingle Mücadele Medya Atölyesi’ne katılan öğrenciler atölye hocalarının yaptıkları tanıtım sonrası atölyelerini seçti.

Dopingle Mücadele Medya Atölyesi kapsamında atölye sorumlu öğretim elemanları, beş gün boyunca yapılacak çalışmalar hakkında öğrencilere bilgi verdi.

Film Atölyesinden Öğr. Gör. Itır Gökgücü Demiray ve Öğr. Gör. Enver Özüstün atölyenin bir hafta sürecek etkinlik ile ilgili belgesel çekileceğini, her gün çekilen videoların kayıt altına alınacağını ve çekilen belgesel ve videoların İletişim Fakültesi ilef Film Atölyesi Youtube sayfasında ve ayrıca link olarak GÖRÜNÜM’ de verileceğini söyledi.

Fotoğraf Atölyesinden Yrd. Doç. Dr. Tuğba Taş, Medya Atölyesi boyunca görevli öğrenciler tarafından fotoğraf çekileceğini ve arşivleneceğini ve medya atölyesi ile ilgili bir konsept bulup onun fotoğraf çekimlerini yapacaklarını belirtti.

Fotoğraflar: Dilan Kutlu

Radyo Atölyesinden Öğr. Gör. Halil Güven ise dopingle mücadele üzerine bir kavramın bulunması sonrası işlerinin başlayacağını ve kavram ile ilgili radyo spotu hazırlanacağından bahsetti.

GÖRÜNÜM’den Öğr. Gör. Gökhan Bulut, medya atölyesi boyunca rutin haber takibi yapacaklarını ve haberlerin GÖRÜNÜM’ün internet sitesi ile Twitter ve Facebook sayfaları  üzerinden yayınlanacağını kaydetti. Bulut ayrıca Cuma gününe medya atölyesi için bir gazete çıkarılacağını ve gazete için rutin ve özel haberler hazırlanacağını dile getirdi.

Reklam Atölyesinden Öğr. Gör. Mehmet Sobacı ise medya atölyesi için bir reklam kampanyası hazırlayacakları ve çalışmalara yarın başlayacakları bilgisini verdi

Tanıtımların sonunda medya atölyesine katılan öğrenciler atölyelere dağıldı.

Atölye gurları

 

 

 

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/14634
Yol: Ana sayfa » Yazılar » Medya Atölyesi’nde çalışma grupları oluşturuldu

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yılın Basın Fotoğrafları 2023 ödülleri sahiplerini buldu

Türkiye Foto Muhabirleri Derneği (TFMD) Yılın Basın Fotoğrafları 2023 ödülleri, törenle sahiplerine verildi. İLEF mezunu Uğur Yıldırım bu yıl dört kategoride aldığı beş ödülle en çok sayıda ödüle layık görülen gazeteci oldu. Bu yılki "Yaşam Boyu Onur Ödülü" de deneyimli gazeteci Coşkun Aral’a verildi. Yıldırım ve Coşkun, düşüncelerini Görünüm'le paylaştı.

Kapat