2 Ağustos 2023, Çarşamba - 01:42

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

Meslekte 50.Yıl Onur Günü 25 Mayıs’ta

Tarih: 18 Mayıs 2017

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 170

İletişim alanında emek veren ve meslekte yarım yüzyılı geride bırakan duayenlerin İLEV tarafından plaket alacağı tören 25 Mayıs’ta İLEF‘te yapılacak.

Bu yıl 15’incisi düzenlenecek olan Meslekte 50. Yıl Onur Günü Töreni 25 Mayıs Perşembe günü 17.00’de yapılacak. Mesleğinde 50’nci yılını dolduran ve iletişim alanına emek veren tiyatrocu, sinemacı, gazeteci, radyocu, televizyoncu, halkla ilişkiler uzmanı, reklamcı duayenler için düzenlenen etkinlikte katılımcılara bir teşekkür plaketi sunulacak. Mahmut Tali Öngören (MTÖ) Sinema Salonu’nda yapılacak törende, İLEF atölyelerinde çalışan öğrencilere de “Öğrenci Emek Ödülü” verilecek. Öğrenciler ödüllerini meslekte 50 yılını dolduran üstatlardan alacak.

Fotoğraf: Merve Güleç

Bu yılki törende Doç. Dr. Fatih Keskin tarafından verilmekte olan “Halkla İlişkilerde Örnek Olaylar” dersi kapsamında hazırlanan projelerde başarılı olan öğrenciler açıklanacak. Jüri tarafından ayırt edici kampanyalar kategorisinde görülen ilk dört kampanyanın açıklanmasının ardından Gazeteciler Cemiyeti’ndeki kokteylde bütün katılımcılara sertifika verilecek.

 

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/14203
Yol: Ana sayfa » Yazılar » Meslekte 50.Yıl Onur Günü 25 Mayıs’ta

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ziraat mühendisiyken “ekolojik bakkal” açtı, yerli üreticiye destek veriyor

Ziraat Mühendisi Melike Başak Yağmur, Ekolojik Bakkal’da organik ürün satışının yanı sıra kendi üretimi yemekler de yapıyor. Yağmur, organik ürün tüketiminin doğanın ve Dünya’nın korunması için oldukça önemli olduğunu vurguluyor.

Kapat