26 Temmuz 2023, Çarşamba - 23:23

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

Mezunlar Sonbahar Yemeğindeydi

Tarih: 27 Kasım 2017

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 662

İLEV tarafından düzenlenen Geleneksel Sonbahar Buluşması’nda, sabah İLEF binasında buluşan mezunlar, akşam da kokteyl ve yemekte bir araya geldi.

Her yıl mezunların hasret giderdiği Sonbahar Buluşması bu sene sabahki kep töreninin ardından akşam Latanya Otel’deki kokteyl ve yemekte sürdü. Eğlencede, İLEV yönetim kurulu üyelerinin 77 mezunlarına 40. yıl hatır fincanlarını takdim etmesinin ardında eski İLEF dekanı Prof. Dr. Ahmet Tolungüç de 92 mezunlarına 25. yıl kutlama plaketlerini verdi. Yemeğe katılanlar arasında ayrıca 1976’da Basın Yayın Yüksekokulu Müdürlüğü yapan Prof. Dr. Cevat Geray da vardı.

Yemekte konuşan İLEV Başkanı Belma Güner, BYYO-İLEF mezunlarının birlikteliklerinin sürdüğünü ve bu birlikteliğin giderek güçlenmesi için çaba sarf ettiklerini söyledi.

İLEF Dekanı Prof. Dr. Abdülrezak Altun da yaptığı konuşmada, bu yıl yitirilen BYYO-İLEF mezunlarından Sabri Canbeyli, Necat Şumlu ve Şükrü Samsunlu’yu andı.

Mezuniyetlerinin 25. yılını geride bırakan 92 mezunlarının gecede, hazırladıkları “92” şarkısını seslendirmesi salonda eğlenceli anların yaşanmasına neden oldu.

Gecede İLEF mezunu Abdülkadir Uluç’un hazırladığı videoyla da geçmiş anıları canlandı.

Gecenin sonunda İLEV‘in 21. yılı için hazırlanan pasta ile törene katılamayan 25. yıl mezunlarından AKP Ankara Milletvekili Mücahit Ali İhsan Arslan’nın gönderdiği pasta kesildi. Gece boyu sohbet ederek hasret gideren mezunlar birlikte şarkılar söyleyip eğlendiler.

 

 

 

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/16379
Yol: Ana sayfa » Yazılar » Mezunlar Sonbahar Yemeğindeydi

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yangınla mücadele bütçesi azaltıldı, ihaleler iptal

Geçtiğimiz sene orman yangınlarıyla mücadele için 12 milyar 384 milyon TL harcanmasına karşın 2023 yılı bütçesi 10 milyar 224 milyon TL’de kaldı. Prof. Dr. Erdoğan Atmış, gazetemize verdiği demeçte "Yanlış adımlar Türkiye'yi ormansızlaştırıyor" dedi.

Kapat