17 Temmuz 2023, Pazartesi - 17:58

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

Milliyet, iki gazeteciyi daha işten attı

Tarih: 31 Ağustos 2015

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 41

Milliyet Gazetesi, 27 – 28 Ağustos’ta 7 gazeteciyi “tasarruf zorunluluğu”nu gerekçe göstererek işten attı. Bugün de Burcu Karakaş ve Esra Alus’un Milliyet’teki işlerine son verildi.

Milliyet Gazetesi, 27 – 28 Ağustos’ta Alper İzbul, Evin Demirtaş, Kemal Göktaş, Mehveş Evin, Meral Tamer, Semra Pelek ve Sertaç Koç’u “tasarruf zorunluluğu”nu gerekçe göstererek işten attı. Bugün öğle saatlerinde de Burcu Karakaş ve Esra Alus, Milliyet’teki işlerine son verildiğini Twitter’dan duyurdu.

Milliyet Gazetesi, 28 Ağustos günü yaptığı açıklamada, işten atmaların nedenini “tasarruf zorunluluğu” ile açıklamıştı. Açıklamada, diğer gazetelerdeki işten atmalara da “Sadece Milliyet’te değil diğer gazetelerde de değişik tasarruf kalemleriyle birlikte, personel tasarrufuna gidildiği kamuoyunun bilgisi dâhilindedir” ifadeleriyle değinilirken, Milliyet’in çalışanlarını işten atmamak için gösterdiği “çaba” ise şöyle ifade edildi: “Bu koşullara rağmen arkadaşlarımızla yollarımızı ayırmamak için gösterdiğimiz çaba, çalışanlarımızın da malûmudur.”

Milliyet, iki gazeteciyi daha işten attı (1)

Milliyet, iki gazeteciyi daha işten attı (2)

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/7710
Yol: Ana sayfa » Yazılar » Milliyet, iki gazeteciyi daha işten attı

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yılın Basın Fotoğrafları 2023 ödülleri sahiplerini buldu

Türkiye Foto Muhabirleri Derneği (TFMD) Yılın Basın Fotoğrafları 2023 ödülleri, törenle sahiplerine verildi. İLEF mezunu Uğur Yıldırım bu yıl dört kategoride aldığı beş ödülle en çok sayıda ödüle layık görülen gazeteci oldu. Bu yılki "Yaşam Boyu Onur Ödülü" de deneyimli gazeteci Coşkun Aral’a verildi. Yıldırım ve Coşkun, düşüncelerini Görünüm'le paylaştı.

Kapat