24 Temmuz 2023, Pazartesi - 19:27

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

Mimarlar Odası’na ‘Kayık’lı destek

Tarih: 08 Ekim 2013

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 133

Son günlerde böcekli dinleme ve polis aramasıyla gündeme gelen Mimarlar Odası (MO) Ankara Şubesi’ne “Kabahatler Atölyesi” adlı bir gruptan jest geldi.

Son günlerde böcekli dinleme ve polis aramasıyla gündeme gelen Mimarlar Odası (MO) Ankara Şubesi’ne “Kabahatler Atölyesi” adlı bir gruptan jest geldi.

MO yöneticileri resme "özgürlük" ismini verdi

MO yöneticileri resme “özgürlük” ismini verdi.

Gönderdikleri bir elektronik postayla MO’nun Mimarlık Haftası’nı kutlayan grup, Konur Sokak’taki üst geçit merdivenlerine denize açılmamış kayık resmi yaptı.

Oda yöneticileri ise resmi “Özgürlük” olarak yorumladı.

Elektronik postayı gören MO yöneticileri, aynı sokaktaki Şube’den çıkarak resmi görmeye gitti. Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Ali Hakkan kendilerine gelen postayı okudu. Postada şu ifadelere yer alıyordu:

“Hayallerimiz var, gerçekçiyiz. Umutlu ve sorumluyuz. Ülkemiz yakın zamanda büyük değişikler geçirmiştir. Hepinizi hayatın tarafına, kazanımlara sahip çıkmaya çağırıyoruz. Eylemlerimiz yeryüzü oluncaya dek.”

Hakkan, merdivenlere yapılan resmi ise “Bence deniz özgürlük ve sonsuzluğu, kayık herkesi kucaklayan Mimarlar Odası’nı simgeliyor” sözleriyle yorumladı.

Tekneyi “Henüz önü açılmamış özgürlük” şeklinde tanımlayan Mimarla Odası Ankara Şube Sekreter Üyesi Tezcan Karakuş Candan da “Ankara bir Venedik olabilirdi. Kötü yöneticilerin elinde bütün su kaynakları yer altında kaldı. Bu da Ankara’nın bahtsızlığı” diye konuştu.

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/2569
Yol: Ana sayfa » Yazılar » Mimarlar Odası’na ‘Kayık’lı destek

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Cermodern’de yarın Dövüş Kulübü günü

Mehmet Sindel ve Kemal Akçay'la Dövüş Kulübü film okuması yarın saat 13:00'te başlıyor.

Kapat