24 Temmuz 2023, Pazartesi - 15:48

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

Mülkiyeli öğrencilerden #kutukutumutluluk başlığıyla dayanışma projesi

Tarih: 13 Ekim 2020

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 52

Mülkiye İşletme Topluluğu, “Mülkiye Geleceğine Sahip Çıkıyor” başlığıyla dönemin ilk sosyal sorumluluk projesine başladıklarını sosyal medya hesabından duyurdu.

Mülkiye İşletme Topluluğu, “Mülkiye Geleceğine Sahip Çıkıyor” başlığıyla dönemin ilk sosyal sorumluluk projesine başladı.

Mülkiye İşletme Topluluğu, “İlk ve ortaokul düzeyinde genç arkadaşlarımızın majör imkansızlıklarını ve bu imkansızlıklardan doğan eşitsizlikleri kendimizce hafifletmeye çalışıyoruz” diyerek sosyal sorumluluk projelerini Instagram hesabından duyurdu. Topluluk, #kutukutumutluluk başlığıyla başlattıkları dönemin ilk sosyal sorumluluk projesiyle Şanlıurfa Viranşehir Anıt Ortaokulu’ndaki öğrencilere kırtasiye malzemesi gönderecek.

Kırtasiye malzemelerine ek olarak kaynak kitap ve okuma kitaplarının da gönderileceği projede, 288 öğrenciye ulaşması hedefleniyor. Yapılan duyuruda ayrıca projenin giderlerinin bir kısmının topluluk üyesi öğrenciler, bir kısmının Mülkiye mezunları, bir kısmının da çevredeki duyarlı vatandaşlarca karşılanacağını belirtildi.

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/29177
Yol: Ana sayfa » Yazılar » Mülkiyeli öğrencilerden #kutukutumutluluk başlığıyla dayanışma projesi

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Radyo İlef’ten Özkan Uğur anısına program

Radyo Atölyesi öğrencileri, geçtiğimiz hafta hayatını kaybeden sanatçı Özkan Uğur anısına “Kimler Geldi Kimler Geçti” başlıklı radyo programı hazırladı. Program 21.00’da yayında olacakåç.

Kapat