16 Temmuz 2023, Pazar - 08:15

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

Mülkiyeliler Birliği Olağan Genel Kurul’a gidiyor

Tarih: 22 Mart 2018

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 119

Mülkiyeliler Birliği 46’ncı Olağan Genel Kurul toplantısını yapmaya hazırlanıyor. 18 Mart Pazar günü yeterli çoğunluğun sağlanamadığı Genel Kurul, 25 Mart Pazar günü saat 10.00’da A.Ü. Siyasal Bilgiler Fakültesi, Aziz Köklü Salonunda yapılacak.

Mülkiyeliler Birliği 46’ncı Olağan Genel Kurul toplantısını yapacak. 18 Mart Pazar günü saat 10.00’da Mülkiyeliler Birliği Genel Merkezi’nde yeterli çoğunluk sağlanamadığı için 25 Mart Pazar günü saat 10.00’da A.Ü. Siyasal Bilgiler Fakültesi, Aziz Köklü Salonunda toplanacak Genel Kurul’da yeni genel başkan ve görev yapacak kurullar belirlenecek.

İki başkan adayı yarışacak

Yönetim faaliyetlerinin ve bütçenin görüşüleceği Genel Kurul toplantısında, Yönetim Kurulu, Denetim Kurulu, Onur Kurulu ve Mülkiyeliler Birliği Vakfı Yönetim Kurulu ile Yüksek Danışma Kurulu seçimi yapılacak. Yönetim Kurulu seçimde iki adayın listesi yarışacak. 2014 yılından beri Genel Başkanlık görevini yürüten Erdal Eren, mevcut yönetim kuruluyla yeniden aday. Bir diğer aday liste ise “Yetiştik Çünkü Biz” başlığıyla bir araya gelen Mülkiyelilerden oluşuyor. SBF’de çalıştığı sırada, 7 Şubat 2017 tarihinde çıkarılan 686 sayılı KHK ile kamu görevinden ihraç edilen Dr. Dinçer Demirkent “Yetiştik Çünkü Biz” grubunun başkan adayı olarak seçime giriyor. Yine aynı KHK ile görevine son verilen bir başka akademisyen olan Yard. Doç. Dr. Pınar Ecevitoğlu da Yetiştik Çünkü Biz listesinde yer alıyor.
25 Mart Pazar günü saat 10.00’da yapılacak Genel Kurulda, SBF Tiyatro Topluluğu, oy kullanmaya çocuklarıyla gelecekler için özel etkinlikler düzenleyecek.

Mülkiyeliler Birliğine nasıl üye olunur?

Mülkiye Mektebi, Siyasal Bilgiler Okulu, Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi ve Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Basın Yayın Yüksek Okulu mezunları ve bu öğretim kurumlarında en az 4 yıl öğretim elemanı olarak görev yapanlar Mülkiyeliler Birliği’ne üye olabiliyorlar. Üye olabilmek için giriş aidatını yatırıp bir adet fotoğraf ve diploma fotokopisi ile birlikte başvuru formunu Mülkiyeliler Birliği’ne ulaştırmak gerekiyor.

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/17840
Yol: Ana sayfa » Yazılar » Mülkiyeliler Birliği Olağan Genel Kurul’a gidiyor

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yılın Basın Fotoğrafları 2023 ödülleri sahiplerini buldu

Türkiye Foto Muhabirleri Derneği (TFMD) Yılın Basın Fotoğrafları 2023 ödülleri, törenle sahiplerine verildi. İLEF mezunu Uğur Yıldırım bu yıl dört kategoride aldığı beş ödülle en çok sayıda ödüle layık görülen gazeteci oldu. Bu yılki "Yaşam Boyu Onur Ödülü" de deneyimli gazeteci Coşkun Aral’a verildi. Yıldırım ve Coşkun, düşüncelerini Görünüm'le paylaştı.

Kapat