15 Temmuz 2023, Cumartesi - 09:09

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı’nın internet sitesi yenilendi

Tarih: 15 Ekim 2018

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 114

Ankara Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı’nın internet sitesi, yenilenen ara yüzüyle 15 Ekim Pazartesi gününden itibaren kullanıcılara açılacak.

Ankara Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı’nın internet sitesi bir yıllık çalışmanın ardından yenilendi. Site yeni kullanıcı dostu olarak tariflenen ara yüzüyle,  15 Ekim Pazartesi gününden itibaren kullanıma  açılacak.

Ankara Üniversitesi Öğrenci ve Bilişim Koordinatörü Prof. Dr. Ayşen Apaydın, internet sitesiyle ilgili bir yıldır yürüttükleri çalışmayı GÖRÜNÜM’e anlattı. Sitenin eski haliyle yetersiz kaldığını ve öğrenci odaklı, çağı yakalayan bir internet sitesi oluşturmak istediklerini belirterek şöyle konuştu: “İnternet sayfamızın bu anlamda yetersiz kalmaya başladığını tespit ettikten sonra yaklaşık bir yıldır yeni bir sitenin inşası üzerinde çalıştık. İletişim Fakültesi Öğretim Görevlisi Hatice Kurt’un danışmanlığını yaptığı çalışmayla, İLEF öğrencisi Gökay Gürbüz yeni internet sitemizi inşa etti. Aynı zamanda sitenin engelsiz erişim versiyonu ve içerik uzmanlığını da yine hocamız yapacak” dedi.

Prof. Dr. Apaydın, sitenin yeni haliyle daha çok ziyaret edilen ve yararlanılabilen bir formda olmasından dolayı mutlu olduğunu belirterek, “Kendi akademik imkânlarımızla gerçekleştirdiğimiz kullanıcı dostu yeni sistemin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/19718
Yol: Ana sayfa » Yazılar » Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı’nın internet sitesi yenilendi

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

“Türkiye’de Deprem Gerçeği Seminerleri” başlıyor

Seminerlerin davetli konuşmacısı, ABD Colorado Üniversitesi’ne bağlı Doğal Afetler Araştırma Merkezi’nde görev yapan ve halen Japonya Kyoto Üniversitesi’ne bağlı Afet Önleme Araştırma Enstitüsü’nde konuk araştırmacı olan Prof. Dr. James Goltz.

Kapat