26 Temmuz 2023, Çarşamba - 17:06

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

Osmanlı evinde beraberliğe razı oldu

Tarih: 28 Nisan 2019

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 106

Spor Toto 1. Lig 30. Hafta mücadelelerinde Süper Lig’e çıkma yarışının iddialı ekiplerinden Osmanlıspor Ümraniyespor’u ağırladı. Maç 0-0’lık eşitlikle sonuçlandı.

Spor Toto 1. Lig’in 31. Haftasında Playoff mücadeleri için önemli bir karşılaşmada Osmanlıspor evinde Ümraniyespor’u ağırladı. Saat 16.30’da başlayan mücadeleyi hakem Ümit Öztürk yönetti. Özellikle ikinci yarıda sinirlerin gerildiği ve karşılıklı kırmızı kartların çıktığı maçta, Ankara ekibi hafta içi oynadığı maçtan yorgun gelen rakibi karşısında bulduğu pozisyonları değerlendiremeyince, sahadan golsüz beraberlikle ayrıldı.

Osmanlıspor maçın ilk yarısında topla daha fazla oynayan taraf olmasına rağmen yakaladığı fırsatlardan yararlanamadı ve takımlar soyunma odasına 0-0 beraberlikle girdiler.

İlk yarıya göre daha gergin bir atmosferde oynanan ikinci yarıda önce 65. Dakikada Ümraniyespor oyuncusu Tarık Tekdal ikinci sarı karttan kırmızı kart görüp takımını 10 kişi bıraktı. Ardından Ümraniyesporlu oyuncuların kendilerini yere atarak vakit geçirdiğini söyleyen Anıl Karaer, hakeme ve Ümraniyespor yedek kulübesine tepki göstererek 76. Dakikada sarı kart gördü. 90+1’de ikinci sarı karttan kırmızı kartı gören Anıl Karaer’in oyun dışı kalmasıyla iki takımın oyuncu sayısı eşitlenmiş oldu. Her iki takımda ilk yarıda olduğu gibi ikinci yarıda da eşitliği bozamadı ve maç 0-0’lık eşitlikle sonuçlandı.

Taşyürek: “Evdeki hesap çarşıya uymadı”

Ümraniyespor Teknik Direktörü Ahmet Taşyürek beraberliğin ardından şu ifadeleri kullandı: “Bildiğiniz gibi 2 kulvarda bayağı bir yıprandık ama bu yaptığımız maçı da sayarsak var gücümüzle bitirmeye çalışıyoruz. Geçen hafta da aynı şeyi yaşadık, öndeyiz, iyi oynuyoruz ancak stoperlerimiz tek topla oyun dışı kalıyorlar. 2 haftadan beri bunun ceremesini çekiyoruz. 60. dakikadan sonra bir planımız vardı ama oyuncularımızdan biri kırmızı kart görünce evdeki hesap çarşıya uymadı. Osmanlıspor gibi kaliteli ve güzide bir takımdan, şu şartlarda 1 puan bile almak çok değerli olduğunu düşünüyorum çünkü bizim 6 puanlık maçlarımız bitti. Kendi önümüze bakacağız, sonraki maçlar için de ne getiriyorsa değerlendireceğiz.

Lig’de 4’üncü sıradaki yerini koruyan Osmanlıspor’un Teknik Direktörü Osman Özköylü ise şöyle konuştu: Çok yorucu bir maçtı, Playoff potasında belki yüzde 70-80’lere varacak şekilde şansımızı artıracaktı. Aslında bir şeyler yapmaya çalıştık, yeterli oldu mu, olmadı. Özellikle rakibin hafta içi bir maçı olmasından dolayı yorgun olması bizim için bir avantajdı. Benim beklentim ikinci yarı düşecekleri noktasındaydı ve öyle oldu. Rakip kırmızı kartı gördü, eksik kaldılar, bu bizim için avantaj noktasıydı. İstediğimizi çok yakalayamadık, yakaladığımızda da gole çeviremedik. Bizim adımıza 2 puan kayıptı. Gayretimiz vardı ama yeterli değildi.

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/23297
Yol: Ana sayfa » Yazılar » Osmanlı evinde beraberliğe razı oldu

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yangınla mücadele bütçesi azaltıldı, ihaleler iptal

Geçtiğimiz sene orman yangınlarıyla mücadele için 12 milyar 384 milyon TL harcanmasına karşın 2023 yılı bütçesi 10 milyar 224 milyon TL’de kaldı. Prof. Dr. Erdoğan Atmış, gazetemize verdiği demeçte "Yanlış adımlar Türkiye'yi ormansızlaştırıyor" dedi.

Kapat