26 Temmuz 2023, Çarşamba - 16:53

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

Osmanlıspor play-off’u garantiledi

Tarih: 12 Mayıs 2019

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 68

Spor Toto 1. Lig 33. Hafta karşılaşmasında Osmanlıspor ve Altay karşı karşıya geldi. Golleri son 10 dakikada bulan Osmanlıspor, play-off karşılaşmalarındaki yerini garantiledi.

Spor Toto 1. Lig 33. Hafta karşılaşmasında, Süper Lig’e çıkmanın güçlü adaylarından Osmanlıspor, Altay’la karşı karşıya geldi. Maç, Altayspor’un erken bulduğu tek golle sürerken Osmanlıspor, son 10 dakikada bulduğu 3 golle perdeyi kapadı. Karşılaşma Osmanlıspor’un etkili ataklarıyla başladı. Osmanlıspor’un rakip sahada kalabalık olmasından faydalanarak kontratakla gol arayan Altay, 12’nci dakikada gol kralı Marco Paixao ile sonuca ulaştı. Golün ardından Altay kalesindeki baskısını artıran Osmanlıspor 43’üncü dakikada penaltı kazandı, topun başına gelen M.Gueye penaltı atışından yararlanamadı ve taraftarların tepkisini çekti. İlk yarı Altay’ın 0-1 üstünlüğüyle sona erdi.

İkinci yarıya baskılı başlayan taraf yine Osmanlıspor oldu. Atakların sonucunu 82’nci dakikada alan Osmanlıspor, Burhan Eşer’in ortasıyla oyuna sonradan giren Beykan Şimşek ile beraberliği yakaladı. Golden sonra etkisini iyice hissettiren Osmanlıspor 87’nci dakikada Galip Güzel’in kullandığı penaltı vuruşuyla skoru 2-1’e getirdi. Geriye düştükten sonra oyun disiplininden kopan Altay, rakibine boşluklar verdi. Ev sahibi takım ise maçın duraklama dakikalarında daha önce penaltı kaçıran M. Gueye’nin sahneye çıkmasıyla durumu 3-1’e getirdi ve play-offlara çıkmayı garantiledi.

Altay Teknik Direktörü Karafırtınalar: “Herkes kendi başına gol atma derdindeydi”

Karşılaşmadan sonra basın mensuplarına konuşan Altay Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar, motive olmakta zorlandıklarını belirterek “Herkes bireysel olarak oynuyor. Özellikle bunu gol bölgesinde çok hissettik. Herkes kendi başına gol atma derdine düştü” dedi.

Osmanlıspor Teknik Direktörü Özköylü: “Oyuncular oynamayı bile istemeyecek duruma geldiler”

Osmanlıspor Teknik Direktörü Osman Özköylü ise “Özellikle haftalardır kendi sahamızda iyi sonuç alamamız takımda travma yarattı. Oyuncular bu sahada maç oynamayı bile istemeyecek duruma geldiler. Bu durum bizi çok fazla baskı altına aldı. Bugün yine zor oldu ama mücadeleyi bırakmadık. Sürekli sonuç almaya çalışan bir Osmanlıspor vardı. Play-off’u garantilediğimiz için mutluyuz” diye konuştu.

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/23531
Yol: Ana sayfa » Yazılar » Osmanlıspor play-off’u garantiledi

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yangınla mücadele bütçesi azaltıldı, ihaleler iptal

Geçtiğimiz sene orman yangınlarıyla mücadele için 12 milyar 384 milyon TL harcanmasına karşın 2023 yılı bütçesi 10 milyar 224 milyon TL’de kaldı. Prof. Dr. Erdoğan Atmış, gazetemize verdiği demeçte "Yanlış adımlar Türkiye'yi ormansızlaştırıyor" dedi.

Kapat