17 Temmuz 2023, Pazartesi - 04:55

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

Özcan: “Dünya kupasını kazanmak için elimizden geleni yapacağız”

Tarih: 06 Mayıs 2019

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 80

Avrupa Şampiyonu ve Dünya İkincisi olan Ampute Futbol Milli Takımı kaptanları Osman Çakmak ve Rahmi Özcan, Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesinde öğrencilerle buluştu.

Ankara Üniversitesi Düşünce ve Kitap Topluluğu tarafından düzenlenen “Denemezsen Bilemezsin, Bilemezsen Yapamazsın” başlıklı söyleşi düzenlendi. Hukuk Fakültesi Cemil Birsel Konferans Salonu’nda saat 14.00’te gerçekleşen söyleşiye Türkiye Ampute Milli Takım Kaptanları Osman Çakmak ve Rahmi Özcan konuk oldu.

Çakmak: “Bizi karşılayan insanlar sayesinde kazandığımızı anlamıştık”

Söyleşi de ilk olarak konuşan Ampute Milli Takım Kaptanı Osman Çakmak, Türkiye’nin geleceği konusunda yeni nesillere ihtiyacı olduğunu belirterek,  Rahmi Özcan ile bu konuya ilişkin eksikleri konuştuklarını dile getirdi. Yurt dışındaki milli maçlardan Türkiye’ye döndüklerinde yaşadıkları atmosferi Çakmak, “Bizi karşılayan insanlar sayesinde kazandığımızı anlamıştık” ifadeleriyle aktardı.

Özcan: “Dünya kupasını kazanmak için elimizden geleni yapacağız”

Hayatında “5”lerin çok önemli olduğunu dile getiren Rahmi Özcan ise, “5  Kasımda mayına bastım ayağımı kaybettim. 5 kasımda penaltıyı kaçırdım. İleri ki 5 Kasımlarda milli takımda ne tür görev verilirse o göreve hazırım. Size borcumuz olan dünya kupasını kazanmak için elimizden geleni yapacağız” dedi. Bir futbol aşığı olduğunu ve 25 yıldır futbol oynadığını da ifade eden Özcan, “Türk sporunda en büyük eksikliğinin kesinlikle altyapı sisteminin olduğuna inanıyorum” açıklamasında bulundu.

 

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/23413
Yol: Ana sayfa » Yazılar » Özcan: “Dünya kupasını kazanmak için elimizden geleni yapacağız”

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yılın Basın Fotoğrafları 2023 ödülleri sahiplerini buldu

Türkiye Foto Muhabirleri Derneği (TFMD) Yılın Basın Fotoğrafları 2023 ödülleri, törenle sahiplerine verildi. İLEF mezunu Uğur Yıldırım bu yıl dört kategoride aldığı beş ödülle en çok sayıda ödüle layık görülen gazeteci oldu. Bu yılki "Yaşam Boyu Onur Ödülü" de deneyimli gazeteci Coşkun Aral’a verildi. Yıldırım ve Coşkun, düşüncelerini Görünüm'le paylaştı.

Kapat