17 Temmuz 2023, Pazartesi - 14:41

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

PADER Başkanı Karmış: “Hapis cezası olmadığı için hayvana yönelik saldırılar artıyor”

Tarih: 09 Nisan 2019

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 103

Batıkent’te akşam saatlerinde zehirlenerek öldürülen köpeklere dair PADER Başkanı Karmış, GÖRÜNÜM’e konuştu. Caydırıcı ceza taleplerini bir kez daha dillendirdi.

Sokaktaki Patili Canları Yaşatma Derneği (PADER) Yönetim Kurulu Başkanı Alper Karmış, bugün akşam saatlerinde Batıkent’te katledilen köpeklerle ilgili açıklama yaptı. Olayın duyulmasının ardından saldırıyı olay yerinde inceleyen dernek üyeleri, bir yandan tedavisi devam eden köpeklerin durumunu kliniklerde takip ediyor.

Karmış: “Kanuna hapis cezasının eklenmesi gerekiyor”

PADER Yönetim Kurulu Başkanı Karmış, olay üzerine GÖRÜNÜM’e şunları söyledi:

“Söz konusu olay akşam saatlerinde yaşandı. Kesin olarak öldüğü bilinen 8 köpek var. Bunlardan 7 tanesi olay yerinde, 1 tanesi klinikte hayatını kaybetti. 4 tanesinin tedavisi devam ediyor. Arama çalışmaları da devam ediyor. Kanuna hapis cezasının eklenmesi gerekiyor. Hapis cezası olmadığını öğrendikleri için hayvana yönelik saldırılar artıyor.”

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/22594
Yol: Ana sayfa » Yazılar » PADER Başkanı Karmış: “Hapis cezası olmadığı için hayvana yönelik saldırılar artıyor”

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yılın Basın Fotoğrafları 2023 ödülleri sahiplerini buldu

Türkiye Foto Muhabirleri Derneği (TFMD) Yılın Basın Fotoğrafları 2023 ödülleri, törenle sahiplerine verildi. İLEF mezunu Uğur Yıldırım bu yıl dört kategoride aldığı beş ödülle en çok sayıda ödüle layık görülen gazeteci oldu. Bu yılki "Yaşam Boyu Onur Ödülü" de deneyimli gazeteci Coşkun Aral’a verildi. Yıldırım ve Coşkun, düşüncelerini Görünüm'le paylaştı.

Kapat