2 Ağustos 2023, Çarşamba - 01:30

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

Pişmanlığını reklam panolarına taşıdı

Tarih: 14 Aralık 2016

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 154

Ankara Atatürk Orman Çiftliği civarındaki reklam panoları üzerine asılan “beni affet” temalı yazılar dikkat çekti.

İşe gitmek için yola koyulan Başkentliler güne büyük bir sürprizle uyandı. Ankara’da Atatürk Orman Çiftliği civarındaki reklam panoları üzerindeki “pişmanlık yazıları” dikkat çekti. Pişman bir kişi tarafından asıldığı tahmin edilen yazılarda, sevgilisine affedilme çağrısı yapıldı. “Affet Beni!!! ;( Özür Dilerim!!! ;( Seni Çook Seviyorummm!!!!” şeklinde özrü açıkça ifade eden kısa yazıların yanı sıra “Dünyada 2 Türlü İnsan Vardır Bi Fiziksel Özürlü Birde Hatalarıyla Yaşayan Özürlüler (Benim Gibi) Sana Yaptığım Yanlışı Affedermisin? Senden Özür Dilerim Yeniden Beni Dinlermisin?” şeklinde yazılar da yer aldı.

affet benı 23

Sosyal medyaya konu oldu

Reklam panolarının üzerine asılan yazılar sosyal medyada yorumlandı. “Helal olsun” şeklinde kişinin affedilmesi gerektiğini savunan yorumların yanında “Özür için yaptığı hassasiyeti hata yapmamaya gösterseydi” gibi yorumlar da yer aldı. Asılan yazılardaki dil bilgisi hataları birçok kullanıcının da gözünden kaçmadı. Yazım hatalarından rahatsız olan kullanıcılar “Misin ayrı yazılır. Al sana bir hata daha”, “Bence affetmesin, -de -da ayrı yazılır” şeklinde yorumlar yaptı.

affet-beni-icPanoların üzerine asılan yazılarda ise şu ifadeler yer aldı:

“Yaptığım Onca Hatadan Sonra Senin Yüzüne Bakacak Halim Kalmadı. Lütfen Bu Mesajla Birlikte Gelen Sevgimi Kabul Et Ve Beni Affet….”, “Biliyorum Hata Bende… Yaptigim Affedilecek Bir Sey Degil! Ama Yine De Yalvariyorum Sana Ne Olur Beni Affet…”, “Dünyada 2 Türlü İnsan Vardır Bi Fiziksel Özürlü Birde Hatalarıyla Yaşayan Özürlüler (Benim Gibi) Sana Yaptığım Yanlışı Affedermisin? Senden Özür Dilerim Yeniden Beni Dinlermisin?”, “Affet Beni!!! ;( Özür Dilerim!!! ;( Seni Çook Seviyorummm!!!!”

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/13302
Yol: Ana sayfa » Yazılar » Pişmanlığını reklam panolarına taşıdı

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ziraat mühendisiyken “ekolojik bakkal” açtı, yerli üreticiye destek veriyor

Ziraat Mühendisi Melike Başak Yağmur, Ekolojik Bakkal’da organik ürün satışının yanı sıra kendi üretimi yemekler de yapıyor. Yağmur, organik ürün tüketiminin doğanın ve Dünya’nın korunması için oldukça önemli olduğunu vurguluyor.

Kapat