22 Temmuz 2023, Cumartesi - 13:54

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

Prof. Dr. Çiler Dursun iletişim bilimcilerle bir araya geliyor

Tarih: 19 Nisan 2016

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 289

HÜİF’te düzenlenen “İletişim Bilimciler İletişimi Konuşuyor” etkinliğinin bu ayki konuğu Prof. Dr. Çiler Dursun olacak.

Hacettepe Üniversitesi İletişim Fakültesi’nin(HÜİF) düzenlediği, “İletişim Bilimciler İletişimi Konuşuyor” kolokyumu İLEF Gazetecilik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Çiler Dursun’un katılımı ile devam edecek. Dursun, iletişim bilimcilerle bir araya geleceği etkinlikte, “Türkiye’de Eleştirel İletişim Kuramlarının Söyledikleri ve Söyleyemedikleri” başlığında konuşacak. Hacettepe Üniversitesi Beytepe Yerleşkesi Edebiyat Fakültesi’ndeki Dijital Hikaye Anlatımı Atölyesi’nde düzenlenecek etkinlik 21 Nisan Perşembe günü, 14.00’te başlayacak. HÜİF’te düzenlenen “İletişim Bilimciler İletişimi Konuşuyor” kolokyumuna daha önce, İLEF emekli öğretim üyelerinden Prof. Dr. Oya Tokgöz, Prof. Dr. Bülent Çaplı, ODTÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi emekli öğretim üyesi Prof. Dr. Raşit Kaya, İLEF Dekan’ı Prof. DrAbdülrezak Altun konuşmacı olarak katılmışlardı.

ekran_resmi_2016-02-27_11.09.16Çiler Dursun kimdir?

İLEF’te 1993 yılında Lisans eğitimini tamamlayan Prof. Dr. Çiler Dursun, 1997 yılında, “İdeolojik inşa Sürecinin Analizi: Medya ve Özelleştirme” başlıklı yüksek lisans tezini tamamladı. Türk Sosyal Bilimler Derneği tarafından 1999 yılında, Susurluk Sonrası İdeolojik İnşa ve Mücadele Süreci: Hürriyet Gazetesi Örneği” başlıklı çalışmasıyla, En İyi Genç Akademisyen ödülüne layık görüldü. 2002 yılında “İdeoloji ve Özne: Türk İslam Sentezi” başlıklı teziyle doktorasını tamamladı. 2005 yılında doçentlik unvanını alan Dursun, 2010 yılında profesörlüğe atandı. İletişim araştırmalarında çalışmalarını yürüten ve şu ana dek sekiz kitabı yayımlanan Dursun, hâlen İLEF’te Gazetecilik Bölüm Başkanlığı görevini üstlenmektedir.

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/10858
Yol: Ana sayfa » Yazılar » Prof. Dr. Çiler Dursun iletişim bilimcilerle bir araya geliyor

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

El emekleri sergide

BELMEK'te eğitim gören kursiyerlerin eserleri Ankaralıların beğenisine sunuluyor. Altınpark'taki sergi yarın sona eriyor.

Kapat