23 Temmuz 2023, Pazar - 06:04

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

Prof. Dr. Nusret Fişek ölümünün 29’uncu yılında anılacak

Tarih: 30 Ekim 2019

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 57

Türkiye’de halk sağlığı kavramının gelişmesinin öncülerinden hekim Prof. Dr. Nusret Fişek ölümünün 29’uncu yılında anılacak.

Nükleer Tehlikeye Karşı Barış ve Çevre için Hekimler Derneği, Atatürkçü Düşünce Derneği ve İnsan Hakları Derneği kurucu üyelerinden, Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi (HÜTF) Halk Sağlığı Anabilim Dalı Başkanlığı, Türk Tabipleri Birliği (TTB) Merkez Konseyi Başkanlığı görevlerinde bulunan Prof. Dr. Nusret Fişek, ölümünün 29’uncu yılında Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi ve TTB’nin düzenlediği bir dizi etkinlikle anılacak.

Anma etkinlikleri, Hacettepe Üniversitesi Kültür Merkezi’nde 1 Kasım’da saat 13.30’da başlayacak. Anmada açılış konuşmalarını, HÜTF Halk Sağlığı Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Hakan Altıntaş, Halk Sağlığı Uzmanları Derneği Başkanı Prof. Dr. Pınar Okyay, TTB Merkez Konseyi Başkanı Prof. Dr. Sinan Adıyaman, HÜTF Dekanı Prof. Dr. Bülent Altun ve Hacettepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Haluk Özen yapacak.  Açılış konuşmalarının ardından saat 14.00’de Nusret Fişek Halk Sağlığı Hizmet Ödülü için tören düzenlenecek. Törenin ardından 15.00’de  “Demokrasi ve Sağlık” başlığıyla bir de panel yapılacak. Etkinlikler, 16.30’da başlayacak Murat İşbilen ve Bülent İşbilen’in gitar dinletisi ile son bulacak.

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/25537
Yol: Ana sayfa » Yazılar » Prof. Dr. Nusret Fişek ölümünün 29’uncu yılında anılacak

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

El emekleri sergide

BELMEK'te eğitim gören kursiyerlerin eserleri Ankaralıların beğenisine sunuluyor. Altınpark'taki sergi yarın sona eriyor.

Kapat