2 Ağustos 2023, Çarşamba - 00:23

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

İLEF’te Radyo-Televizyon Yayıncılığının Geleceği ve Telif Hakları konferansı

Tarih: 01 Kasım 2016

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 84

“Aklıma Bir Fikir Geldi” Üniversiteler arası İletişim Fikirleri Yarışması’nın ödüllü sergisi ve “Radyo-Televizyon Yayıncılığının Geleceği ve Telif Hakları” isimli konferans yarın İLEF’te yapılacak. 

Radyo Televizyon Yayıncıları Meslek Birliği’nin (RATEM) “Aklıma Bir Fikir Geldi” Üniversiteliler Arası İletişim Fikirleri Yarışması’nın ödüllü işleri İLEF’te sergilenecek. ATK Sanatevi’nde 2 Kasım’da başlayıp 11 Kasım Cuma’ya kadar sürecek serginin açılışı yarın 14.30’da yapılacak.

Yayıncılık ve telif hakları konuşulacak

Sergi açılışının ardından saat 15.00’te ATK Sanatevi’nde “Radyo-Televizyon Yayıncılığının Geleceği ve Telif Hakları” başlıklı bir konferans yapılacak. Moderatörlüğünü, İLEF Radyo Televizyon ve Sinema Bölüm Başkanı Prof. Dr. S. Ruken Öztürk’ün üstleneceği konferansa konuşmacı olarak Kültür ve Turizm Bakanlığı Telif Hakları Genel Müdürü Dinçer Ateş, RATEM Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Gürsoy ile Reklamcılar Derneği (RD) Başkanı ve Universal Medya Genel Müdürü Doğan Albayrak katılacak.

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/12749
Yol: Ana sayfa » Yazılar » İLEF’te Radyo-Televizyon Yayıncılığının Geleceği ve Telif Hakları konferansı

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ziraat mühendisiyken “ekolojik bakkal” açtı, yerli üreticiye destek veriyor

Ziraat Mühendisi Melike Başak Yağmur, Ekolojik Bakkal’da organik ürün satışının yanı sıra kendi üretimi yemekler de yapıyor. Yağmur, organik ürün tüketiminin doğanın ve Dünya’nın korunması için oldukça önemli olduğunu vurguluyor.

Kapat