23 Temmuz 2023, Pazar - 07:53

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

Reklam Atölyesi öğrencileri yarışmada ikinci oldu

Tarih: 16 Mart 2015

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 77

Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi (İLEF) Reklam Atölyesi öğrencileri, Admind Pazarlama ve Reklam Yarışmasından ikincilik ödülüyle döndü.

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) İşletme Mühendisliği Kulübü tarafından düzenlenen Admind Pazarlama ve Reklam Yarışmasında, Reklam Atölyesi öğrencileri Volkan Fırat Tahtacı, Duygu Polen İçin ve Pelin Satar’ın oluşturduğu takım ikincilik ödülü aldı. İTÜ Maçka Yerleşkesinde 14 Mart’ta ödül töreni düzenlenen yarışma, 16. Yönetim Bilimleri Kongresi kapsamında yapıldı.

Yarışmada birincilik ve üçüncülük ödüllerini İTÜ’lü öğrencilerden oluşan takımlar aldı. İkincilik ödülünü alan Reklam Atölyesi öğrencileri, çeşitli ödüllerin yanında yurt dışında iki haftalık dil kursu kampı kazandı.

IMG-20150327-WA0011 (600x338)

Ödül kazanan takımın koordinatörlüğünü yapan Volkan Fırat Tahtacı, yarışmanın üç aşamadan oluştuğunu belirterek, ilk aşamada bir pazar araştırması yapıp internet mülakatını başarıyla geçen tek takım olduklarını ifade etti. İkinci aşamada strateji tartıştıklarını kaydeden Tahtacı, son aşamada ise yaratıcı bir sunum ile başarıya ulaştıklarını söyledi.

Önlerinde yıl içinde 7 yarışmanın daha olduğunu söyleyen Pelin Satar, İLEF’e yeni ödüller getirmeyi planladıklarını dile getirdi. Duygu Polen İçin ise yarışmaya 32 ekibin katıldığını vurgulayarak, yarışmada ikinci oldukları için mutlu olduğunu kaydetti.

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/6314
Yol: Ana sayfa » Yazılar » Reklam Atölyesi öğrencileri yarışmada ikinci oldu

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

El emekleri sergide

BELMEK'te eğitim gören kursiyerlerin eserleri Ankaralıların beğenisine sunuluyor. Altınpark'taki sergi yarın sona eriyor.

Kapat