2 Ağustos 2023, Çarşamba - 00:19

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

Reklam Atölyesi yeni yarımcalarını bekliyor

Tarih: 19 Ekim 2016

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 103

İLEF Reklam Atölyesi “Fikirlerin Atölye’de Filizlensin” sloganıyla yeni çalışma arkadaşlarını arıyor.

İLEF Reklam Atölyesi, yeni reklamcılar yetiştirmek için açtığı stantta öğrencileri atölyeye davet etti. “Fikirlerin Atölyede Filizlensin” sloganıyla fakülte girişine stant açan Reklam Atölyesi üyeleri, yeni adaylara başvuru formu ve çiçek dağıttı.

Yeni yarımcalarını arayan Reklam Atölyesi, bu yıl ki kampanyalarında elde ettikleri ulusal ve uluslararası başarıları dövizlere taşıdı.  Fakülte girişinde açtıkları stantta İLEFlileri karşılayan Reklam Atölyesi üyeleri, gün boyu çiçek dağıtarak, atölye hakkında bilgi verdi. Standı, İLEF Dekanı Prof. Dr. Abdülrezak Altun ve akademisyenlerin yanı sıra İLEF‘li öğrenciler ziyaret etti.

Adaylar, başvuru formuna Reklam Atölyesi’nden ya da buradan ulaşabilir.

Atölye çalışanlarının hazırladığı reklam kampanyası, çalışan öğrencilere kampanya hazırlama tecrübesi olurken renkli kampanya ile de insanları etkileyip atölyeye başvurmalarını sağlıyor. Reklam Atölyesi bünyesinde dört ajans bulunuyor. Bunlar, Bordo, Evreka, İdea ve Metafor. Her ajans bir kampanya hazırlıyor ve kampanyanın yayınlanması için atölyeye sunuyor. Yapılan değerlendirme sonucunda hangi reklam kampanyasının yayınlanacağı belirleniyor. Bu seneki kampanyayı üstlenen ajans ise Bordo oldu.

reklam-ic1

Yarımca Nedir?

Kendilerini “Üyelerin, usta-çırak ilişkisi içerisinde reklamcılık oynayarak reklamcılığı öğrendiği yer” olarak tanımlayan İLEF Reklam Atölyesi, çalışma arkadaşlarını “Yarımca” olarak adlandırıyor. Atölyede gösterilen yüksek performans ve çalışma sonrasında ise Yarımcalık, “Karıncalık”a yükseliyor. Mezun olan arkadaşlarını da artık fakülteden uçan, çalışmaya hazır “Kanatlı Karınca” olarak adlandırıyorlar.

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/12457
Yol: Ana sayfa » Yazılar » Reklam Atölyesi yeni yarımcalarını bekliyor

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ziraat mühendisiyken “ekolojik bakkal” açtı, yerli üreticiye destek veriyor

Ziraat Mühendisi Melike Başak Yağmur, Ekolojik Bakkal’da organik ürün satışının yanı sıra kendi üretimi yemekler de yapıyor. Yağmur, organik ürün tüketiminin doğanın ve Dünya’nın korunması için oldukça önemli olduğunu vurguluyor.

Kapat