4 Şubat 2023, Cumartesi - 14:33

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

Reklam Oburları Kampüste

Tarih: 21 Kasım 2014

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 134

Türkiye ve dünyanın önemli reklamlarını yayınlayan “Reklam Oburları” İLEF’te öğrencilerle buluştu.

2004 yılından bu yana dünyanın en yaratıcı ve eğlenceli reklamlarını yayınlayan Oburlar, “Reklam Oburları Kampüste” etkinliği kapsamında bugün saat 10.00’da ATK Sanat Evinde öğrencilerle bir araya geldi.

Fotoğraf: Seyfettin Ersöz

Fotoğraf: Seyfettin Ersöz

Etkinliğe sponsor olan kurumların tanıtım amaçlı yaptığı oyun ve yarışmalarla başlayan organizasyon,  öğrenciler tarafından yoğun ilgi gördü. Sonrasında düzenlenen sunumda “Dünyanın en komik reklamları” ve “Unutulmaz klasik reklamlar” beğeniyle izlenildi. Sunumun ardından, etkinlik çerçevesinde yapılan çekilişlerle hediyeler sahiplerini buldu.

Reklam dünyasının yaratıcı ve eğlenceli yüzünü gençlerle buluşturma amacıyla yola çıkan Reklam Oburları, etkinliklerine 24 Kasım Pazartesi günü Bilkent Üniversitesinde devam edecekler.

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/4721
Yol: Ana sayfa » Yazılar » Reklam Oburları Kampüste

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

TOKİ’den “İlk Evim, İlk İş Yerim” projesi: 20 yıl vadeli projeye gençlerin vadesi yetmeyebilir

TOKİ’nin başlattığı "İlk Evim, İlk İş Yerim" projesinde gençlere 50 bin konut ayrıldı. Türkiye’nin yedi farklı bölgesinde yapılacak konutlara 20 yıl vadeli ödeme planıyla sahip olunabilecek. Taksitler yıllık enflasyon oranında artacak.

Kapat