21 Temmuz 2023, Cuma - 04:41

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

“Röportaj Atölyesi” başlıyor

Tarih: 22 Ekim 2013

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 212

78’liler Girişimi bünyesinde yapılacak olan Röportaj Atölyesi başlıyor. 26 Ekim’de başlayıp 3 ay sürecek olan atölyede deneyimli gazeteciler ve akademisyenler röportaj teknikleri ve yazımı üzerine seminerler verecek.

röportaj atölyesi foto78’liler Girişimi bünyesinde yapılacak olan Röportaj Atölyesi başlıyor. 26 Ekim’de başlayıp 3 ay sürecek olan atölyede deneyimli gazeteciler ve akademisyenler röportaj teknikleri ve yazımı üzerine seminerler verecek.

Atölyenin amacı ise özel olarak sadece özgün ve çeviri röportajlar yayınlayacak bir derginin kadrosunu yetiştirmek.

Yürütücülüğünü Celal Başlangıç, Ragıp Duran, Prof. Dr. Yasemin İnceoğlu ve Doç. Dr. Esra Arsan’ın üstlendiği atölyeye katılım için herhangi bir ön koşul aranmıyor. “Temel Gazetecilik”, “Röportaj Teknikleri ve Röportajcılar”  ile “Edebî Gazetecilik” olmak üzere üç temel konu üzerinden ilerleyecek atölyede “Genel Gazetecilik” ve “Türkiye’nin Meseleleri” başlıklı tartışmalar da yapılacak.

78’liler Girişimi’nin Beyoğlu Şubesinde düzenlenecek atölyeye şu isimler katkı verecek:

Bekir Ağırdır, Bekir Coşkun, Can Dündar, Cengiz Aktar, Doğan Akın, Erdoğan Aydın, Ergin Konuksever, Faik Bulut, Fikret İlkiz, Fikret Otyam, Göksan Göktaş, Hasan Cemal, Hıfzı Topuz, Hikmet Çetinkaya, Mete Çubukçu, Mihail Vasiliadis, Nazım Alpman, Pınar Öğünç, Rıdvan Akar, Sarkis Seropyan, Sırrı Süreyya Önder, Tuğrul Eryılmaz, Yalçın Pekşen seminer verecek.

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/2665
Yol: Ana sayfa » Yazılar » “Röportaj Atölyesi” başlıyor

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

El emekleri sergide

BELMEK'te eğitim gören kursiyerlerin eserleri Ankaralıların beğenisine sunuluyor. Altınpark'taki sergi yarın sona eriyor.

Kapat