24 Temmuz 2023, Pazartesi - 20:28

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

Şahin: Türkiye’nin en iyi iletişim fakültelerinden birindesiniz

Tarih: 26 Ekim 2018

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 161

“Kariyer Gemisi” bu hafta İLEF mezunlarından Alper Şahin’in katılımıyla yapıldı. Şahin reklam sektöründeki deneyimlerini aktardı.

Kariyer Gemisi etkinliğine bu hafta, İLEF mezunlarından iletişimci Alper Şahin konuk oldu. Gazetecilik bölümünden 2001 yılında mezun olan Şahin, alandaki deneyimlerini ATK dersliğinde öğrencilerle paylaştı. Moderatörlüğünü İletişim Birimi Sorumlu Öğretim Görevlisi Hatice Kurt’un üstlendiği etkinlikte, açılış konuşmasını Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Fatih Keskin yaptı. Keskin, etkinliğin öğrenciler ve mezunlar arasındaki etkileşimi arttırmak amacıyla yapıldığını hatırlattı.

Konuşmasına, fakültedeki ilk dersini ATK’da aldığını söyleyerek başlayan Şahin, Ahmet Taner Kışlalı ve Atila Cangır gibi isimlerin o yıllarda okulda olduğunu ve dersliğin bu yüzden kendisi için önemli olduğunu dile getirdi. Öğrencilerin gelecekte ne yapmak istedikleri konusuna odaklanmaları ve bu yönde hareket etmeleri gerektiğini ifade eden Şahin, “Türkiye’nin en iyi iletişim fakültelerinden birindesiniz. Emin olun işsiz kalmazsınız” dedi. Mezuniyetinin ardından sektörde karşılaştığı sorunlardan bahseden Şahin, iş hayatına atılmak isteyenlerin ilk zamanlarda karamsar olmamaları gerektiğini belirtti.

Veri akışına hâkim olmak, İngilizce bilgisi ve sosyal medya kullanımı konularıyla ilgili gereklilikleri vurgulayan Şahin, sunumun ardından öğrencilerin sorularını yanıtladı. Etkinlik, Şahin’e Prof. Dr. Fatih Keskin tarafından bir teşekkür belgesinin verilmesiyle sonlandı.

 

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/19968
Yol: Ana sayfa » Yazılar » Şahin: Türkiye’nin en iyi iletişim fakültelerinden birindesiniz

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Cermodern’de yarın Dövüş Kulübü günü

Mehmet Sindel ve Kemal Akçay'la Dövüş Kulübü film okuması yarın saat 13:00'te başlıyor.

Kapat