4 Mayıs 2024, Cumartesi - 10:19

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

Şampiyon olan milli sporcu Şahika Ercümen: “Devamı gelecek”

Tarih: 02 Ekim 2019

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 116

Milli sporcu Şahika Ercümen, 3.CMAS-TSSF “Kaş Başka” Outdoor Serbest Dalış Dünya Kupası ve Serbest Dalış Deniz Bireysel Türkiye Şampiyonası’nda altın madalya kazandı. GÖRÜNÜM’e konuşan Ercümen, “İstediğim gibi hazırlanamasam da bugün güzel bir derece aldım. Devamı gelecek” dedi. 

Dünya Sualtı Aktiviteleri Konfederasyonu (CMAS) ile Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu (TSSF) tarafından düzenlenen 3. CMAS-TSSF “Kaş Başka” Outdoor Serbest Dalış Dünya Kupası yarışları bugün Serbest Ağırlık (CW) branşı ile başladı. Türkiye Şampiyonası ve Kaş Başka adıyla yapılan yarışlarda erkeklerde Rus Sporcu Andrey Matveenko 120 m ile altın madalyanın sahibi oldu. Kadınlarda ise şampiyon milli sporcu Şahika Ercümen olurken, duygu ve düşüncelerini GÖRÜNÜM ile paylaştı. Ercümen şöyle konuştu:

“Çok mutluyuz çünkü Türkiye’de ülkemizde yapılan bir Dünya Kupası aynı zamanda Türkiye Şampiyonası, çok istediğim gibi hazırlanamasam da her sporcu kendini hiçbir zaman hazır hissetmez ama bu gün güzel bir derece aldım bu yüzden çok mutluyum, gururluyum. Destekleyen herkese çok teşekkür ediyorum. Bakanlığımıza, federasyonumuza, kulübümüze tüm sponsorlarıma teşekkür ediyorum, devamı gelecek. Ekim sonunda rekor denememiz de var. Bu aslında biraz güzel bir şampiyonluk ama aynı zamanda bir basamak bence, hedef dünya rekoru.”

Paletsiz Sabit Ağırlık (CNF), Sabit Ağırlık Çift Palet (CW-BF) İp Destekli Sabit Ağırlık (FIM) branşlarında yapılacak yarışlar 5 Ekim’e kadar sürecek.

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/24894
Yol: Ana sayfa » Yazılar » Şampiyon olan milli sporcu Şahika Ercümen: “Devamı gelecek”

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gazeteciliğin Dönüşümü ve Arayışlar Konferansı, çalıştaylarla tamamlandı

Gazeteciler Cemiyeti’nin düzenlediği “Gazeteciliğin Dönüşümü ve Arayışlar” Konferansı’nın ikinci gününde gazetecilerin, akademisyenlerin ve hukukçuların katıldığı çalıştaylar yapıldı.

Kapat