1 Ağustos 2023, Salı - 23:30

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

“Savaşta ve Barışta Medya Politikaları” tartışıldı

Tarih: 03 Ekim 2015

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 99

Eğitim-Sen tarafından düzenlenen “Cebeci Kampüsü Barışa Açılıyor!” etkinliklerinde dün Doç. Dr. Gülseren Adaklı, “Savaşta ve Barışta Medya Politikaları” hakkında sunum yaptı.

Eğitim ve Bilim Emekçileri Sendikası (Eğitim Sen) 5 No’lu Üniversiteler Şubesinin düzenlediği “Cebeci Kampüsü Barışa Açılıyor!” etkinliklerinde İLEF Öğretim Üyesi Doç. Dr. Gülseren Adaklı, “Savaşta ve Barışta Medya Politikaları” başlıklı konuşma yaptı.

Adaklı: “Devlete bağımlı medyadan yana değiliz”

Gülseren Adaklı derya

Fotoğraf: Derya Özgür

Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Konferans Salonunda dün saat 16.00 – 17.30 arasındaki etkinlikte iktidar, devlet ve sermayenin bugünkü medyaya nasıl yön verdiğini anlatan Adaklı, haberi yapanın muhabir değil elitler ve bürokratlar gibi akredite kaynaklar olduğunu söyledi. Adaklı, akredite kaynakların yeterince sorgulanmamasını eleştirerek, “Türkiye’de bir medya piyasası yok. Devlete bağımlı medyadan yana değiliz” dedi. İLEF Öğretim Üyesi, hayatın olağan akışı içinde savaşın sürdüğünü ve çatışmasızlığın her zaman barış anlamına gelmediğini vurguladı.
Etkinlik soru – cevap kısmının ardından son buldu.

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/8174
Yol: Ana sayfa » Yazılar » “Savaşta ve Barışta Medya Politikaları” tartışıldı

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ziraat mühendisiyken “ekolojik bakkal” açtı, yerli üreticiye destek veriyor

Ziraat Mühendisi Melike Başak Yağmur, Ekolojik Bakkal’da organik ürün satışının yanı sıra kendi üretimi yemekler de yapıyor. Yağmur, organik ürün tüketiminin doğanın ve Dünya’nın korunması için oldukça önemli olduğunu vurguluyor.

Kapat