7 Mayıs 2024, Salı - 07:22

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

Serpil Bildirici için Kocatepe’de tören düzenlendi

Tarih: 07 Nisan 2016

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 136

Dün hayatını kaybeden SBF BYYO mezunu ve eski GÖRÜNÜM muhabiri Serpil Bildirici için bugün Kocatepe Camii’nde cenaze töreni düzenlendi.

Bir süredir kanser tedavisi gördüğü İbni Sina hastanesinde dün hayatını kaybeden Serpil Bildirici, Kocatepe Camii’nde yapılan törenin ardından toprağa verileceği Aydın’a uğurlandı.

Öğlen namazının ardından düzenlenen törende eşi Faruk Bildirici ile kızları Elif ve Aslı, taziyeleri kabul etti.

SBF BYYO mezunu Serpil Bildirici’nin Ankara’daki cenaze törenine CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan ve CHP milletvekilleri Mustafa Balbay, Utku Çakırözer, Tuncay Özkan, bağımsız Ankara milletvekili Aylin Nazlıaka, bazı eski bakan ve milletvekilleri de katıldı.

Fotoğraf: Esra Tokat

Fotoğraf: Esra Tokat

İLEF Dekanı Prof. Dr. Abdülrezak Altun’un da bulunduğu cenaze töreninde ayrıca Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Ankara Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Nazmi Bilgin, ÇGD Genel Başkanı Ahmet Abakay, Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Sedat Ergin, Ankara Temsilcisi Deniz Zeyrek, Hürriyet yazarı Yalçın Bayer, Hürriyet Daily News Genel Yayın Yönetmeni Murat Yetkin, Cumhuriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Erdem Gül ile çok sayıda gazeteci de Serpil Bildirici’yi uğurlayanlar arasındaydı.

Bildirici, yarın memleketi Aydın’da, Söke Asri Mezarlığına defnedilecek.

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/10645
Yol: Ana sayfa » Yazılar » Serpil Bildirici için Kocatepe’de tören düzenlendi

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İneksiz İnek Bayramı sona erdi

Mektebi Mülkiye’nin geleneksel İnek Bayramı bugün tamamlandı. Bayramda öğrencilerin yürüttüğü inek ve gelenekselleşmiş imam duası yoktu.

Kapat