20 Temmuz 2023, Perşembe - 18:51

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

SKS’den kültürler arası kaynaşma gezisi

Tarih: 18 Eylül 2015

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 127

Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı “Ankara Üniversitesi Uyum ve Kültürler Arası Kaynaşma Gezisi” adıyla 19 – 22 Eylül ve 28 Eylül – 1 Ekim tarihleri arasında ücretsiz Göreme ve Manavgat turu düzenleyecek.

Ankara Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı, akademik yılın başlamasının hemen ardından verilen tatili Göreme-Manavgat gezisiyle değerlendirecek. Tatilin başında ve sonunda (19 – 22 Eylül ve 28 Eylül – 1 Ekim) olmak üzere iki farklı tarihte düzenlenecek geziye, lisans ve yüksek lisans öğrencileri katılacak.

Gezinin ilk günü Ankara’dan yola çıkıldıktan sonra, sırasıyla Ihlara Vadisi, Göreme ve Avanos duraklarına gidilecek ve ardından otele geçilecek. Sabah kahvaltının ardından Manavgat’a doğru yola çıkan öğrenciler Manavgat’ta akşam yemeğinin ardından Aspendos Uluslararası Opera ve Bale Festivali kapsamında Kore Ulusal Operası ve Antalya Devlet Opera Balesi’nin sergileyeceği “June Hee Lim’in Ruh İkizi” adlı gösteriyi izlemeye gidecek. Gezinin son günü serbest etkinlik olarak, tüm gün denize girilecek ve su sporları yapılacak.

Uyum ve Kaynaşma Gezisi için 1. grubun otobüsleri 19.09.2015 Cumartesi günü saat 07:30’da Tandoğan Kampüsü Olimpik Yüzme Havuzu önünden kalkacak.

 

Etkinliğin ilk grubunun programı şöyle:

SKS'den Kültürler Arası Kaynaşma Gezisi1

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/7913
Yol: Ana sayfa » Yazılar » SKS’den kültürler arası kaynaşma gezisi

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

El emekleri sergide

BELMEK'te eğitim gören kursiyerlerin eserleri Ankaralıların beğenisine sunuluyor. Altınpark'taki sergi yarın sona eriyor.

Kapat