2 Ağustos 2023, Çarşamba - 00:18

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

Sonbahar Buluşması 19 Kasım’da yapılacak

Tarih: 04 Ekim 2016

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 72

İLEV’in düzenlediği ve bir gelenek haline gelen Sonbahar Buluşması’nın 22.’si bu yıl 19 Kasım’da yapılacak.

İletişimliler Vakfı (İLEV) tarafından 1992’den beri düzenlenen, BYYO ve İLEF mezunlarının bir araya geldiği Geleneksel Sonbahar Buluşması’nda bu yıl 1976 mezunlarının 40’ıncı, 1991 mezunlarının 25’inci mezuniyet yılları kutlanacak ve temsili diploma verilecek.

İLEF, ATK Sanatevi’nde yapılacak diploma töreninin ardından mezunlar, akşam Niza Park Otel’de mezunlar yemeği yiyecek. Yemek ücreti 100 lira olarak belirlenen etkinlikte, “40 yıllık hatıra binaen” kahve fincanları ile 25 yıl kutlama plaketleri verilecek. Yemeğe katılacakların, ücretlerini 16 Kasım Çarşamba günü mesai bitimine kadar yatırmaları gerekiyor. Konaklamak isteyen mezunlar için tek kişilik oda kahvaltı dahil 150 lira, çift kişilik oda 190 lira olarak belirlendi.

İLEF’te temsili mezuniyet yapılacak

Geçen yıl 21.’si düzenlenen buluşmada, İLEF önünde toplanan mezunlar, Kulis’te ve Pastane’de çay eşliğinde sohbet edip, eski günleri yâd etmiş, 50. yıl için İLEF girişine asılan baykuş rölyefinin altında anı fotoğrafı çektirmişti.

Bu yıl mezuniyetlerinin 40. Yılını kutlayan 1976 mezunları ile 25. Yılını kutlayan 1991 mezunlarını ve isteyen tüm mezunlar için de diploma töreni düzenlenecek. Diplomalarını almamış mezunlar için öğrenci işleri ofisi tüm gün açık olacak. Cübbe ve kep giyen mezunlar için 13.00’te Ahmet Taner Kışlalı (ATK) Sanatevi’nde diploma töreni düzenlenecek.

76 ve 91 mezunlarından katılacaklar isimlerini bildirmeli

Mezuniyetlerinin 40. ve 25. yıllarını kutlayanların kendilerine verilecek ödül ve plaketlerin hazırlanabilmesi için yemeğe katılacaklarını teyit ettirmeleri ve isimlerini İLEV Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet İhsan Doğan’a bildirmeleri gerekmektedir.

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/12243
Yol: Ana sayfa » Yazılar » Sonbahar Buluşması 19 Kasım’da yapılacak

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ziraat mühendisiyken “ekolojik bakkal” açtı, yerli üreticiye destek veriyor

Ziraat Mühendisi Melike Başak Yağmur, Ekolojik Bakkal’da organik ürün satışının yanı sıra kendi üretimi yemekler de yapıyor. Yağmur, organik ürün tüketiminin doğanın ve Dünya’nın korunması için oldukça önemli olduğunu vurguluyor.

Kapat