2 Ağustos 2023, Çarşamba - 01:15

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

Spor Bilimleri Fakültesi’nden çifte kupa

Tarih: 31 Mart 2017

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 160

Ankara Üniversitesi fakülteler arası basketbol turnuvasında Spor Bilimleri Fakültesi, kadınlar ve erkeklerde şampiyon oldu.

Ankara Üniversitesi 40. Spor Oyunları kapsamında düzenlenen basketbol turnuvasında final heyecanı yaşandı. Spor Bilimleri Fakültesi, hem erkekler hem de kadınlar basketbol turnuvasında şampiyonluğa uzanan taraf oldu.

Fotoğraflar: Bilge Sancar

Fotoğraflar: Bilge Sancar

Spor Bilimleri’nden kupalara ambargo

Basketbol final karşılaşmaları Cebeci Spor Salonunda dün oynandı. Erkekler final mücadelesinde Hukuk Fakültesi ve Spor Bilimleri Fakültesi karşı karşıya geldi. Maça hızlı başlayan Spor Bilimleri Fakültesi (SBF) birinci periyotu 10-0’lık seri yakalayarak 36-23 önde tamamladı. İkinci periyotta farkı arttıran SBF, devre arasına 47-30 üstün gitti. Üçüncü periyotta, SBF’nin 52-39’luk üstünlüğüyle tamamlandı. İki takımın da oyunu bırakmayan mücadelesi izleyicilere keyifli bir maç izleme fırsatı sunarken, 65-52’lik skorla SBF Fakülteler Arası Erkek Basketbol Turnuvası’nın şampiyonu oldu. Hukuk Fakültesi ikinci, Ziraat Fakültesi ise turnuvayı üçüncü sırada tamamladı.

30 Mart Basketbol Final foto Bilge Sancar (62)

“Müzemize iki kupa götürüyoruz”

Erkekler finalinin ardından oynanan kadınlar finalinde, Spor Bilimleri Fakültesi ile Sağlık Bilimleri Fakültesi karşılaştı. Maç boyunca sayı üstünlüğünü koruyan Spor Bilimleri Fakültesi 38-17’lik skorla şampiyon olurken, Fakülteler Arası Kadın Basketbol Turnuvası’nın ikincisi Sağlık Bilimleri Fakültesi, üçüncü ise Hukuk Fakültesi oldu.

Hem erkek hem kadın takımlarda şampiyon olan Spor Bilimleri Fakültesi’nin antrenörü Övünç Erdeveciler, “Müzemize iki kupa götürüyoruz” dedi.

30 Mart Basketbol Final foto Bilge Sancar (213)

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/13981
Yol: Ana sayfa » Yazılar » Spor Bilimleri Fakültesi’nden çifte kupa

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ziraat mühendisiyken “ekolojik bakkal” açtı, yerli üreticiye destek veriyor

Ziraat Mühendisi Melike Başak Yağmur, Ekolojik Bakkal’da organik ürün satışının yanı sıra kendi üretimi yemekler de yapıyor. Yağmur, organik ürün tüketiminin doğanın ve Dünya’nın korunması için oldukça önemli olduğunu vurguluyor.

Kapat