16 Temmuz 2023, Pazar - 10:47

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

Spor Toto evinde mağlup

Tarih: 20 Kasım 2019

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 65

Efeler Ligi’nde ikinci sırada bulunan Spor Toto üçüncü sıradaki Fenerbahçe HDI Sigorta’ya evinde 2 – 3 mağlup oldu.

TVF Efeler Ligi’nin 7. haftasında Spor Toto evinde Fenerbahçe HDI Sigorta’yı ağırladı. Başkent Spor Salonu’nda oynanan mücadele saat 14.00’de başladı. Fenerbahçe evinde üç haftadır yenilmeyen Spor Toto’yu 2 – 3 yenerek Spor Toto’nun evindeki galibiyet serisine son verdi.

Mücadeleye iyi başlayan ekip deplasman ekibi Fenerbahçe oldu. Setin başında üst üste aldığı sayılarla öne geçen Fenerbahçe Spor Toto karşısında teknik molaya da 8 – 12 üstün gitti. Setin genelinde iyi oyun sergileyen ve teknik moladan sonra rakibine sadece 3 sayı veren İstanbul ekibi seti 11 – 25 kazandı.

Spor Toto bırakmıyor

İlk sette rakibine karşılık veremeyen Spor Toto ikinci sete daha iyi başladı ve rakibinin farkı açmasına izin vermedi. Çekişmeli başlayan ikinci sette Fenerbahçe teknik molaya 11 – 12 üstün gitti. Teknik moladan sonra iyi bir oyun sergileyen Spor Toto geriden gelip skoru 20 – 17 yaptı ve rakibini mola almaya zorladı. Set başından beri iyi oyununu sürdüren ev sahibi seti 25 – 22 kazandı ve setlerde durumu 1 – 1’ e getirdi.

İkinci seti kazandıktan sonra rüzgarı arkasına alan Spor Toto üçüncü sete iyi başladı. Başarılı hücumları ve iyi savunması sonucu ev sahibi teknik molaya 12 – 5 önde gitti. Teknik moladan sonra toparlanan Fenerbahçe’nin çabası seti kazanmaya yetmedi ve seti baştan beri üstün götüren Spor Toto 25 – 20’lik skorla 2 – 1 öne geçti.

Fenerbahçe beraberliği yakaladı

Dördüncü setle birlikte maçı da kazanmak isteyen ev sahibi son iki set boyunca sürdürdüğü iyi performansına dördüncü sette de devam etti. Setin başından beri üstün oynayan Spor Toto teknik molaya 12 – 8 üstünlükle gitti. Teknik moladan iyi dönen Fenerbahçe rakibiyle arasındaki farkı kapattı ve öne geçti. Mücadeleyi bırakmayan deplasman ekibi geriden geldiği seti 24 – 26 kazandı ve durumu 2 – 2 yapıp maçı tie-break’e götürdü.

Maç Fenerbahçe HDI Sigorta’nın

Geriden gelip durumu eşitleyen Fenerbahçe tie-break setinde saha değişimine 5 – 8 önde gitti. Saha değişiminden sonra da skor avantajını koruyan Fenerbahçe seti 10 – 15 kazandı ve Spor Toto’yu deplasmanda 2 – 3’lük skorla mağlup etti.

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/26075
Yol: Ana sayfa » Yazılar » Spor Toto evinde mağlup

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yılın Basın Fotoğrafları 2023 ödülleri sahiplerini buldu

Türkiye Foto Muhabirleri Derneği (TFMD) Yılın Basın Fotoğrafları 2023 ödülleri, törenle sahiplerine verildi. İLEF mezunu Uğur Yıldırım bu yıl dört kategoride aldığı beş ödülle en çok sayıda ödüle layık görülen gazeteci oldu. Bu yılki "Yaşam Boyu Onur Ödülü" de deneyimli gazeteci Coşkun Aral’a verildi. Yıldırım ve Coşkun, düşüncelerini Görünüm'le paylaştı.

Kapat