4 Mayıs 2024, Cumartesi - 15:49

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

Mahir Ünsal Eriş, İLEF’e geliyor

Tarih: 21 Mayıs 2015

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 88

Öykü ve roman yazarı Mahir Ünsal Eriş, İLEF’e geliyor.

Öykü ve roman yazarı Mahir Ünsal Eriş, Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi (İLEF) Edebiyat Topluluğunun düzenlediği söyleşiye katılacak. Etkinlik, yarın saat 15.30’da, Ahmet Taner Kışlalı Sanatevi’nde yapılacak.

Öğrenciler, yarınki söyleşi için bugün saat 15.30’da Yeni Açık’ta, Edebiyat Topluluğun danışmanı Yrd. Doç. Dr. Jale Özata Dirlikyapan’ın katılımıyla, Eriş’in “Dünya Bu Kadar” adlı romanı hakkında tartışacak.

Yrd. Doç. Dr. Jale Özata Dirlikyapan, topluluğun düzenlediği ilk söyleşideki konuğun Mahir Ünsal Eriş olmasını, Eriş’in eserlerindeki olayların Ankara’da geçmesine bağladı. Eriş’in genç bir yazar olduğunu kaydeden Dirlikyapan, yazarın “gençleri anlayabilecek durumda” olduğunu ve bu nedenle topluluğun söyleşisine çağrıldığını dile getirdi.

Mahir Ünsal Eriş kimdir?

Mahir Ünsal Eriş, (1980) Çanakkale’de doğdu, Bandırma’da büyüdü. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih – Coğrafya Fakültesinde Arkeoloji öğrenimi gördü. Çeşitli dillerden çeviriler de yapan Eriş’in İletişim Yayınlarından çıkan üç kitabı var: Bangır Bangır Ferdi Çalıyor Evde (2012), Olduğu Kadar Güzeldik (2013), Dünya Bu Kadar (2015). Eriş, Olduğu Kadar Güzeldik adlı öykü kitabıyla 2014’te 60. Sait Faik Hikâye Armağanı’nı kazandı.

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/6921
Yol: Ana sayfa » Yazılar » Mahir Ünsal Eriş, İLEF’e geliyor

Yorumla

Gazeteciliğin Dönüşümü ve Arayışlar Konferansı, çalıştaylarla tamamlandı

Gazeteciler Cemiyeti’nin düzenlediği “Gazeteciliğin Dönüşümü ve Arayışlar” Konferansı’nın ikinci gününde gazetecilerin, akademisyenlerin ve hukukçuların katıldığı çalıştaylar yapıldı.

Kapat