17 Temmuz 2023, Pazartesi - 16:13

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

Tatil kararı sonrası bilet kuyrukları oluştu

Tarih: 12 Mart 2020

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 106

Cumhurbaşkanı Sözcüsü İbrahim Kalın’ın akşam saatlerinde yaptığı “üniversitelerin 16 Mart itibariyle 3 hafta tatil olacağı” açıklamasından sonra otobüs firmalarının acenteleri önünde çoğunlukla üniversite öğrencilerin bulunduğu uzun bilet kuyrukları oluştu.

Akşam saatlerinde Cumhurbaşkanı Sözcüsü İbrahim Kalın tarafından koronavirüsü için alınan tedbirler kamuoyuna duyuruldu. Kalın, ilkokul, ortaokul ve liselerin 16 Mart’tan itibaren 1 hafta; üniversitelerin ise 3 hafta tatil edileceğini açıkladı. Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından da onaylanan tatil açıklamasından kısa bir süre sonra ise otobüs firmalarının acenteleri önünde uzun kuyruklar görüldü. Kuyruğun çoğunluğunu üniversite öğrencileri oluştururken, bilet satış elemanlarından edindiğimiz bilgilere göre bilet fiyatlarında herhangi bir artış yapılmadı. Bazı otobüs firmalarının internet sitelerine ise yoğunluk sebebiyle giriş yapılamıyor.

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/27415
Yol: Ana sayfa » Yazılar » Tatil kararı sonrası bilet kuyrukları oluştu

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yılın Basın Fotoğrafları 2023 ödülleri sahiplerini buldu

Türkiye Foto Muhabirleri Derneği (TFMD) Yılın Basın Fotoğrafları 2023 ödülleri, törenle sahiplerine verildi. İLEF mezunu Uğur Yıldırım bu yıl dört kategoride aldığı beş ödülle en çok sayıda ödüle layık görülen gazeteci oldu. Bu yılki "Yaşam Boyu Onur Ödülü" de deneyimli gazeteci Coşkun Aral’a verildi. Yıldırım ve Coşkun, düşüncelerini Görünüm'le paylaştı.

Kapat