2 Ağustos 2023, Çarşamba - 01:53

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

TGS Ankara Öğrenci Komisyonu kuruluş toplantısını yaptı

Tarih: 10 Aralık 2016

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 127

Türkiye Gazeteciler Sendikası (TGS) Ankara Öğrenci Komisyonu kuruluş toplantısını yaptı.

TGS Ankara Öğrenci Komisyonu, Nazım Hikmet Kültür Merkezi Piraye Kafe’de kuruluş toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıya katılan TGS Ankara Şube Başkanı Sinan Tartanoğlu, medyada çalışacak öğrencilerin önceden sendikayla tanışmalarının önemine değindi ve öğrencilerin staj alanındaki sömürüsünü yok etmeye yönelik çalışmaların olduğundan bahsetti.

Çepni: “Dayanışmayı bugünden kurmalıyız”

TGS üyesi Ozan Çepni, son TGS kongresinde öğrenci komisyonlarının kurulmasına yönelik bir kararın alındığını dile getirdi. Çepni, “Dayanışmayı bugünden kurmazsak ileride bu daha zorlaşıyor. Sendikalı olmama, özlük haklarını savunma halimizi ortadan kaldırıyor” dedi.

Öğrenci komisyonunun yapısına ve iletişim öğrencilerinin sorunlarına dair konuşan öğrenciler, sendikal müdaceleyi arttırmak ve dayanışmak adına neler yapabileceğini tartıştı.

Öğrencilerin ve basın emekçilerinin sendikada ortaklaşmasının öneminden bahseden öğrenciler, kuruluş çalışmalarını başlatma kararı aldı. Öğrenciler, ayrıca toplantı sonunda geçici bir koordinasyon ekibi belirledi.

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/13229
Yol: Ana sayfa » Yazılar » TGS Ankara Öğrenci Komisyonu kuruluş toplantısını yaptı

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ziraat mühendisiyken “ekolojik bakkal” açtı, yerli üreticiye destek veriyor

Ziraat Mühendisi Melike Başak Yağmur, Ekolojik Bakkal’da organik ürün satışının yanı sıra kendi üretimi yemekler de yapıyor. Yağmur, organik ürün tüketiminin doğanın ve Dünya’nın korunması için oldukça önemli olduğunu vurguluyor.

Kapat