26 Temmuz 2023, Çarşamba - 19:07

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

TMMOB’tan “kriz, kent, kadın” sempozyumu

Tarih: 19 Şubat 2019

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 50

TMMOB tarafından düzenlenecek 3. Kadın Sempozyumu “kriz, kent, kadın” temasıyla “Ekonomik Krizin Kadın Üzerindeki Etkisi” ve “Yerel Yönetimlerde Kadın” başlıklarını tartışmaya açacak.

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) tarafından 3’üncüsü düzenlenecek olan “Kadın Sempozyumu” 23 Şubat’ta yapılacak. İnşaat Mühendisleri Odası Teoman Öztürk Salonu’nda gerçekleşecek sempozyumda, Ekonomik Krizin Kadın Üzerindeki Etkisi ve Yerel Yönetimlerde Kadın başlıklı oturumları yer alacak. Açılış konuşmalarını sempozyumun yürütücüleri olan TMMOB Kadın Çalışma Grubunun Başkanı Işık Gürbulak’ın ve TMMOB Yönetim Kurulu Başkanı Emin Koramaz’ın yapacağı programda akademisyenler ve oda mensupları konuşmalar yapacak. Daha önce “Toplumsal Cinsiyet Eşitliği” ve “Mesele Kadın Olmak” temasıyla gerçekleşen buluşma, bu yıl “kriz, kent, kadın” başlığıyla hayata geçirilecek.

Ankara Üniversitesi Siyasal Bilimler Fakültesi Doç. Dr. Emel Memiş’in de katılımcılar arasında olduğu programın detayları için https://www.tmmob.org.tr/icerik/tmmob-iii-kadin-sempozyumu-kriz-kent-kadin-basliginda-23-subatta-duzenlenecek adresine bakılabilir.

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/21536
Yol: Ana sayfa » Yazılar » TMMOB’tan “kriz, kent, kadın” sempozyumu

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yangınla mücadele bütçesi azaltıldı, ihaleler iptal

Geçtiğimiz sene orman yangınlarıyla mücadele için 12 milyar 384 milyon TL harcanmasına karşın 2023 yılı bütçesi 10 milyar 224 milyon TL’de kaldı. Prof. Dr. Erdoğan Atmış, gazetemize verdiği demeçte "Yanlış adımlar Türkiye'yi ormansızlaştırıyor" dedi.

Kapat