24 Temmuz 2023, Pazartesi - 17:50

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Sertifika Programı başlıyor

Tarih: 25 Eylül 2015

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 233

Ankara Üniversitesi Kadın Sorunları Araştırma ve Uygulama Merkezi tarafından düzenlenen Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Sertifika Programı, 17 Ekim’de başlayacak.

Ankara Üniversitesi Kadın Sorunları Araştırma ve Uygulama Merkezi (KASAUM) tarafından düzenlenen, Kadın Çalışmaları Anabilim Dalı öğretim üyelerinin eğitim vereceği Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Sertifika Programı 17 Ekim’de başlayacak, 9 Ocak 2016’ya kadar devam edecek.

Toplumsal cinsiyet kavramının inceleneceği sertifika programında, başta cinsiyet ayrımcılığı olmak üzere her türlü ayrımcılığın yarattığı ihlaller gözler önüne serilmeye çalışılacak. Teorik tartışmaların olacağı programı toplumsal cinsiyet eşitliği üzerinde düşünen çeşitli profesyonel iş dallarında çalışan uzmanlara, araştırmacılara ve öğrencilere düzenli bir program boyunca, teorik bir çerçeve kazandırmayı hedefliyor.

Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi dersliklerinde, cumartesi günleri yapılacak derslere katılım için en az lise mezunu olma şartı aranıyor. Derslerin tamamlanmasıyla birlikte tüm bilgilerin ölçüldüğü yazılı bir sınavında olduğu programın ücreti 1200 lira. Ankara Üniversitesi öğrencileri ise yüzde 30 indirimle sertifika programına kaydolabilecek.

Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Sertifika Programının kayıt işlemleri hakkında bilgi için:

kasaum.ankara.edu.tr/?p=5356

AFİŞ-7

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/8008
Yol: Ana sayfa » Yazılar » Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Sertifika Programı başlıyor

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Cermodern’de yarın Dövüş Kulübü günü

Mehmet Sindel ve Kemal Akçay'la Dövüş Kulübü film okuması yarın saat 13:00'te başlıyor.

Kapat