24 Temmuz 2023, Pazartesi - 19:41

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

Toplumsal Cinsiyet Öğrenci Kongresi başladı

Tarih: 24 Nisan 2014

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 57

Yüksek lisans ve doktora öğrencilerinin toplumsal cinsiyetle ilgili sunumlarını yapacağı Toplumsal Cinsiyet Öğrenci Kongresi bugün(24 Nisan) başladı.

Yüksek lisans ve doktora öğrencilerinin toplumsal cinsiyetle ilgili sunumlarını yapacağı Toplumsal Cinsiyet Öğrenci Kongresi bugün başladı. Kongre bugün ve yarın eş zamanlı olarak Cebeci Kampüsünde yer alan Aziz Köklü Konferans Salonu, Hasan Ali Yücel Salonu ve Mustafa Necati Salonu’nda gerçekleşecek. Açılışı Aziz Köklü Konferans Salonu’nda yapılan Kongrede 76 tebliğ sunulacak. Açılışı yapan kongre sekreteryasından Naz Hıdır ve Atilla Barutçu kongreyi Gezi Direnişinde öldürülenlere, Onur Yaser Can ve annesi Hatice Can’a, Pınar Selek’e ve Satı Atakul’a armağan ettiklerini söylediler.

Açılışta konuşan Kadın Çalışmaları Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Alev Özkazanç katılımcılara teşekkür ederek başkanı olduğu anabilim dalı hakkında bilgi verdi. Ankara Üniversitesi İLEF öğretim üyesi ve Kadın Sorunları Araştırma ve Uygulama Merkezi (KASAUM ) Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Funda Şenol Cantek de Kongrenin önemine dikkat çekerek her geçen yıl daha gelişmesi için ellerinden geleni yaptıklarını söyledi. İLEF öğretim üyesi Prof. Dr. Çiler Dursun ise A.Ü’nün de içinde olduğu uluslararası Genovate projesi hakkında detaylı bilgi vererek lisansüstü öğrencilerinin projeye destek sunmalarını istedi.

Kongreyle ilgili detaylı bilgi için: aukadinkongre.blogspot.de adresinden edinilebilir.

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/3947
Yol: Ana sayfa » Yazılar » Toplumsal Cinsiyet Öğrenci Kongresi başladı

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Cermodern’de yarın Dövüş Kulübü günü

Mehmet Sindel ve Kemal Akçay'la Dövüş Kulübü film okuması yarın saat 13:00'te başlıyor.

Kapat