1 Ağustos 2023, Salı - 21:50

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışması ödülleri sahiplerini buluyor

Tarih: 14 Temmuz 2016

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 192

TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışması’nın sonuçları yarın TRT Arı Stüdyolarında yapılacak törende açıklanacak. Tören TRT Okul ve TRT Avaz kanallarından canlı olarak yayınlanacak.

İkincisi bu yıl düzenlenen TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışması’nın sonuçları açıklanıyor. Yarın 20.15’te TRT Arı Stüdyolarında yapılacak tören, TRT Okul ve TRT Avaz kanallarından canlı olarak yayınlanacak. İletişim Fakültesi öğrencilerine staj imkânı sağlayan, TRT Akademi dergisi ile akademik çalışmalara yayın ortamı sunan TRT, Geleceğin İletişimcileri Yarışması ile İletişim Fakültesi öğrencilerini teşvik etmeyi ve sektörle tanıştırmayı amaçlıyor.

30 farklı üniversiteden 887 öğrenci katıldı

İkincisi bu yıl düzenlenen yarışma, “Radyo Yayıncılığı, Televizyon Yayıncılığı, Sesli- Görüntülü Haber Yayıncılığı ve Yeni Medya Yayıncılığı” alanlarında 17 alt kategoriden oluşuyor. Türkiye’nin yanı sıra Balkanlar, Orta Asya ülkeleri ile KKTC’deki üniversitelerde iletişim alanında eğitim gören öğrencilerin de başvurabildiği yarışmaya, bu yıl 30 farklı üniversiteden 887 öğrenci 555 eserle katıldı.

Birincilerine 3 bin, ikincilerine 2 bin, üçüncülerine bin TL para ödülü verilecek yarışmanın ödül töreni yarın 20.15’te TRT Arı Stüdyolarında yapılacak. Gripin müzik grubunun ve TRT sanatçılarının sahne alacağı ödül programı, TRT Okul ve TRT Avaz kanallarından canlı olarak yayınlanacak.

İLEF, geçen sene yarışmadan ödüllerle dönmüştü

İLEF, geçtiğimiz sene “Geleceğin İletişimcileri” yarışmasından, Müzik Performans Programı ve Söz Programı kategorilerinden birincilik, Televizyon Haber Programı kategorisinden ise, ikincilik ödülü kazanmıştı.

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/11873
Yol: Ana sayfa » Yazılar » TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışması ödülleri sahiplerini buluyor

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ziraat mühendisiyken “ekolojik bakkal” açtı, yerli üreticiye destek veriyor

Ziraat Mühendisi Melike Başak Yağmur, Ekolojik Bakkal’da organik ürün satışının yanı sıra kendi üretimi yemekler de yapıyor. Yağmur, organik ürün tüketiminin doğanın ve Dünya’nın korunması için oldukça önemli olduğunu vurguluyor.

Kapat