16 Temmuz 2023, Pazar - 10:47

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

Türk Telekom evinde galip

Tarih: 08 Aralık 2019

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 56

ING Basketbol Süper Lig 11. hafta karşılaşmalarında Türk Telekom, Frutti Extra Bursaspor’u ağırladı. İlk periyodu Frutti Extra Bursaspor’un önünde bitiren Türk Telekom, sonraki periyotlarda da hücumu artırarak 80-62 farkla Bursaspor’u mağlup etti.

Ankara takımı Türk Telekom, ING Basketbol Ligi 11. haftasında Frutti Extra Bursaspor’u konuk etti. Ankara Spor Salonu’nda saat 17.30’da başlayan maçı, hakem Mehmet Keseratar yönetti. Taraftar desteğini arkasına alan Türk Telekom, ilk periyottan son periyota kadar maçı kontrol etti ve maçın galibi oldu.

Karşılıklı sayılar ile başlayan maçın birinci periyodu Türk Telekom’un üstünlüğüyle sona erdi. Egemen Güven’in atışlarıyla farkı açan Türk Telekom, ilk periyodu 18-9 skorla önde bitirdi.

İkinci periyotta da oyunun üstünlüğünü bırakmayan Türk Telekom rakibi Frutti Extra Bursaspor’a geçit vermedi. Frutti Extra Bursaspor, son dakikalarda oyuna ortak olmaya çalışsa da Türk Telekom buna izin vermedi ve 39-28 ile ikinci periyot sona erdi.

Üçüncü periyotta Frutti Extra Bursaspor oyuna ortak olmaya başladı. Üst üste bulduğu sayılarla Türk Telekom’la arasındaki farkı kapatmaya başlayan konuk ekip yine de farkı kapatamadı ve üçüncü periyot Türk Telekom üstünlüğüyle 56-48 bitti.

Son periyotta iki takım da hücumlarını sıklaştırdı. Üçüncü periyottan daha kötü bir görüntü çizen Frutti Extra Bursaspor, Türk Telekom’a yetişemedi ve maçı Türk Telekom büyük bir farkla 80-62 kazandı.

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/26404
Yol: Ana sayfa » Yazılar » Türk Telekom evinde galip

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yılın Basın Fotoğrafları 2023 ödülleri sahiplerini buldu

Türkiye Foto Muhabirleri Derneği (TFMD) Yılın Basın Fotoğrafları 2023 ödülleri, törenle sahiplerine verildi. İLEF mezunu Uğur Yıldırım bu yıl dört kategoride aldığı beş ödülle en çok sayıda ödüle layık görülen gazeteci oldu. Bu yılki "Yaşam Boyu Onur Ödülü" de deneyimli gazeteci Coşkun Aral’a verildi. Yıldırım ve Coşkun, düşüncelerini Görünüm'le paylaştı.

Kapat